Uusimaa

Digital Content Producer

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme markkinointitiimiinsä luovaa, rohkeaa ja tuotteliasta Digital Content Producer'ia vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääradan varrella.  
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Uuteen ja ajan kanssa kehittyvään toimenkuvaan tulee kuulumaan mm.:

– myyvän ja hakukoneystävällisen sisällön tuottaminen eri kanaviin (erityisesti digitaalisiin kanaviin) ja yrityksen verkkosivuille
– uusien viestien ja kohdeyleisöjen kehittely ja testaaminen digitaalisesti
– verkkosivujen ja Facebook-sivun hallinnointi
– uusien medioiden (esim. Instagram, vaikuttajat/bloggarit) käyttöönotto
– medianeuvottelut ja mediasijoittelun varaaminen eri  kanaviin; esim. vaikuttajat/bloggarit, Facebook, Instagram, YouTube ja TV

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa markkinoinnin koulutusta ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä näyttöä hyvistä tuloksista. Toivomme, että sinulla on osaamista hakukonemarkkinoinnista ja taitoa analysoida Google Analytycs’in lukuja sekä hyödyntää niitä työssäsi. Myös erilaiset julkaisujärjestelmät  ja markkinoinnin automaatiotyökalut ovat sinulle tuttuja. Suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti englannin kielellä, ruotsin ja/tai norjan osaaminen luetaan eduksi. Luovuuden rinnalla olet analyyttinen sekä järjestelmällinen ja hallitset hyvin Excelin käytön.

Lisätietoja

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta pikaisesti.

Lisätietoja Poolia Suomi Oy:ssä antaa rekrytointikonsultti Tarja Laakso, puh. 020 7290 837 / tarja@poolia.fi.

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
07.11.2019
Viitenumero
945483
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837