Helsinki

Digital Marketing Specialist

Lamian growth marketing -tiimi on asiakkaiden apuna verkkokauppaliiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa. Nyt etsimme tiimiimme growth marketing specialistia toteuttamaan asiakkaillemme mm. SEO-, SEM- sekä analytiikan ja raportoinnin palveluita. Riippuen kokemuksestasi ja vahvuuksistasi voit myös tukea Lamian omaa markkinointia esimerkiksi sisällöntuotannossa.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Sinulla on jo hieman aikaisempaa työkokemusta markkinoinnin tai viestinnän tehtävistä, mutta kiinnostus erityisesti markkinoinnin teknologioita ja sisällöntuotantoa kohtaan ratkaisee. Tässä tehtävässä sukellat Googlen työkalujen saloihin heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Lisäksi pääset kirjoittamaan erilaisia tekstejä aina blogeista tuotekuvauksiin ja uutiskirjeistä mainoksiin. 

Mitä odotamme sinulta?

 • Sinulla on terävä digitaalinen kynä ja osaat kirjoittaa oikeakielistä tekstiä suomeksi ja englanniksi.
 • Ymmärrät, että data on avain tulokselliseen markkinointiin. Impressiot, konversiot, klikit, eurot – me mittaamme kaikkea ja toivomme sinulta samaa mindsettiä.
 • Vaikka sinulla olisi vasta vähän kokemusta markkinoinnin teknologioista ja työkaluista, olet innokas oppimaan lisää ja innostut uusista teknologioista.
 • Pääset tekemään töitä osaavien ammattilaisten kanssa, mutta otat koppia tehtävistä ja draivaat niitä myös itse aktiivisesti eteenpäin. 
 • Suosimme jatkuvaa kehitystä, sparrailua ja mitattavaa tekemistä. Uskallat tuoda omia ideoitasi rohkeasti esiin, olet avoin sekä otat vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia. 
 • Teemme tiivistä yhteistyötä oman design-tiimimme kanssa, mutta oma silmä toimiville ja asiakkaidemme brändiä tukeville visuaalisille ratkaisuille esim. mainonnassa on plussaa. 
 • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai olet opintojesi loppuvaiheessa.

Päivittäisessä työssäsi käytät Google Marketing Platformin eri työkaluja sekä sosiaalisen median kanavia asiakasprojekteissa, kuten muun muassa:

 • Teet avainsanatutkimuksia sekä kirjoitat ja optimoit tekstejä, kuten rikastettuja tuotekuvauksia ja blogeja – monipuolisella SEO-työllä varmistat ja kehität asiakkaidemme hakukonenäkyvyyttä. Lisäksi tuet SEO-raportointia.
 • Luot ja optimoit Google Ads -mainontaa. Autat asiakkaitamme menestymään esim. kilpaillussa Black Friday -mainonnassa.
 • Luot, optimoit ja raportoit Facebook- ja Instagram-mainontaa.
 • Kirjoitat auki asiakkaan Google Data Studio -raportille tärkeimmät huomiot edellisen kuukauden kasvumarkkinoinnin tuloksista.

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kasvaa growth marketing -alueen ja ecommerce-kentän asiantuntijaksi
 • Osaavat kollegat sekä kannustavan ja avoimen ilmapiirin
 • Joustavat työajat, ensiluokkaiset työvälineet

Meillä olet asiakasprojektitiimin jäsen, keskustelet ja synkkaat koko tiimin kanssa sekä käytät sujuvasti Trelloa omien tehtäviesi raportointiin. Sinun ei tarvitse osata kaikkea vaan saat kattavan ja jatkuvan perehdytyksen. Oikealla asenteella ja omalla aktiivisuudella pääset jo pitkälle ja oma tiimisi auttaa lopun matkaa!

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiria unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko? 

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää osoitteeseen careers@lamia.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 tai jarmo@lamia.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Särkänniemi ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digiratkaisu- ja ecommerce-palvelut strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
23.10.2019
Viitenumero
892332
Yhteyshenkilö