Helsinki

Digital Sales Consultant

Etsimme Helsingin keskustassa sijaitsevalle digitaalisten palveluiden parissa toimivalle asiakkaallemme DIGITAL SALES CONSULTANTia digitaalisten palveluiden myynnin ja kehittämisen pariin.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Asiakkaamme on digitaalisten palveluiden kehittäjä end-to-end mallilla, jonka työkalupakkiin kuuluvat mm. data science, design, ohjelmistokehitys, pilvipalvelut ja kasvumarkkinointi. Sinun tehtäväsi on rakentaa ja räätälöidä näistä olemassa olevista työkaluista asiakaskohtaisia ratkaisuja ja myös kehittää ja myydä lisäpalveluita olemissa olevissa asiakkuuksille. 

Vastuullasi ovat kiinnostavien yritysten prospektointi, mikä tässä tapauksessa tarkoittaa c-tason päättäjien kanssa verkostoitumista ja kontaktoimista sekä myyntitapaamisten suunnittelua ja toteutusta, tarjousten laatimista sekä jälkimarkkinointia. Lisäksi myös kehität olemassa olevia asiakassuhteita pitkän yhteistyön vahvistamiseksi. 

Etsimämme henkilö on työskennellyt aiemminkin konsultoivan ratkaisumyynnin parissa mielellään jo useamman vuoden ajan joko digitaalisten palveluiden, IT-alan tai media-alan parissa niin, että nykyaikaiset digitaalisen transformaation teknologiat olisivat sinulle jo entuudestaan tuttuja (esim. pilvipalvelut, data-analytiikka, AI, IoT tai robotiikka). Olet tottunut työskentelemään c-tason päättäjien kanssa ja räätälöimään asiakaskohtaisia ratkaisuja valmiiden ratkaisujen sijaan, olet luova ja innovatiivinen ja sinulla on näyttöjä tuloksellisesta uusasiakashankinnasta ja asiakaskohtaisesti suunnitellusta ratkaisumyynnistä B2B-sektorille.

Myyntitiimissä saat

  • Itsenäisen ja vastuullisen tehtävän ja mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi ja yrityksen kasvuun, tunnettuvuuden kasvattamiseen markkinoilla ja sisäiseen kehitykseen
  • Nuorekkaan ja innovatiivisen yrityksen ilmapiirin
  • Kollegoiden täyden tuen; erityisesti myyntikollegasi, projektipäällikkö ja tekniset asiantuntijat auttavat sinua onnistumaan työssäsi
  • Kilpailukykyisen osaamiseen pohjautuvan palkkiomallin ja muut henkilökuntaedut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:

Asiakkaamme on kotimainen ja vakavarainen yritys, jonka ketteristä työskentelytavoista on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Asiakkaamme löytäessä oikeat lahjakkuudet, he pitävät myös huolta siitä, että työntekijöille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Yrityksessä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa sekä hyvä työergonomia, modernit työvälineet, jotka mahdollistavat myös etätyöskentelyn, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Tarjolla on myös kompensaatiomalleja, joilla asiakkaamme palkitsee sitoutumisesta yritykseen.

Ota yhteyttä!

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja tehtävästä saat Pooliasta Sannalta tai Sigridiltä; sanna@poolia.fi, 0407791349 tai sigrid@poolia.fi, 0407406509.

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.04.2020
Viitenumero
1742824
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839