Helsinki

Digital Sales Manager

Etsimme myyntitiimiimme sopivasti diginatiivia ammattilaista, jolla on näkemystä uusista teknologioista ja kokemusta ohjelmistokehityksen maailmasta. Lamialla pääset hyödyntämään käsitystäsi alan trendeistä sekä kehittämään digitaalisia ratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnallisiin haasteisiin. HUOM! Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää suoraan osoitteeseen careers@lamia.fi!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Lamia on Kampissa sijaitseva teknologiayritys, jonka vahvuuksia ovat data science, design, ohjelmistokehitys ja pilvipalvelut. Toteutamme ketterillä menetelmillä asiakaskohtaisesti suunniteltuja digitaalisia palveluita partneriemme Googlen ja Magenton tarjoamia ratkaisuja hyödyntäen.

Nyt haemme myyntitiimimme vahvistukseksi ratkaisukeskeistä myyjää, jolle uudet teknologiat ovat sydäntä lähellä. Lamian Digital Sales Managerina etsit uusia asiakkaita ja autat nykyisiä löytämään heidän tarpeitaan vastaavat teknologiset ratkaisut. Vastuullasi on prospektointi ja uusasiakashankinta, nykyisten asiakkuuksien kehittäminen sekä myyntitapaamisten suunnittelu ja toteutus.

Tehtävässä menestyminen vaatii kykyä soveltaa älykkäästi uusia teknologiota asiakasyritystemme liiketoimintaprosessien sekä ratkaisuihimme integroituvien järjestelmien kehittämisessä. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, sinulla on aitoa intohimoa myyntiin ja teknologioihin ja sinulla on paloa toimia keskeisessä roolissa Lamian kasvun tukemisessa.

Toivomme sinulta

 • Aiempaa kokemusta teknologioiden ja/tai digitaalisen kaupankäynnin parista
 • Aitoa mielenkiintoa uusia teknologioita, digitaalisia palveluta ja verkkokaupankäyntiä kohtaan. Harrastuneisuus katsotaan eduksesi!
 • Kykyä tunnistaa asiakkaan digitaalisen liiketoiminnan tarpeet ja mahdollisuudet sekä innovoida asiakaskohtaisesti parhaat digitaaliset ratkaisut
 • Kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta uusasiakashankinnasta ja asiakaskohtaisesti suunnitellusta ratkaisumyynnistä B2B-sektorille
 • Oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja suoraselkäistä itsenäistä otetta työhön
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
   

Myyntitiimissämme saat

 • Itsenäisen ja vastuullisen tehtävän ja mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi ja yrityksen kasvuun
 • Nuorekkaan ja innovatiivisen yrityksen fiiliksen
 • Kollegoidesi täyden tuen; erityisesti myyntikollegasi, projektipäällikömme ja tekniset asiantuntijamme auttavat sinua onnistumaan työssäsi
 • Kilpailukykyisen osaamiseesi pohjautuvan palkkiomallin ja muut henkilökuntaedut

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko? 

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää osoitteeseen careers@lamia.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 tai jarmo@lamia.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Särkänniemi ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digiratkaisu- ja ecommerce-palvelut strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
06.02.2020
Viitenumero
1354353
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830