Vantaa

eCOM Manager

Etsimme nyt teollisuuden johtavalle hydrauliikkaratkaisuja toimittavalle asiakkaallemme ennakkoluulotonta ja intohimoista ”digitaituria” kehittämään ja starttaamaan uutta B2B verkkokauppaa. eCOM MANAGER - tule tekemään ja kehittämään uutta palvelua ja liity edelläkävijöiden joukkoon!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Asiakkaamme PMC Hydraulics vahvistaa nyt Nordic-myyntitiimiään, sillä he haluavat kehittää proaktiivisesti toimintaansa ja palvella asiakkaitaan asiakaslähtöisemmin ja tehokkaammin tarjoamalla jatkossa palvelua ja asiakaskokemusta myös verkossa.

Tähän kehitykseen ja starttaukseen etsimme digitaalisen markkinoinnin ja myynnin monitaituria, jolla on riittävä it-tekninen ymmärrys verkkokaupan perustamiseen ja ylläpitämiseen liittyvistä osa-alueista. Etsimämme hybridiosaaja tulee olemaan projektista vastaava avaintekijä yhdessä myynnin vetäjän, markkinoinnin, talouden sekä ulkopuolisten kumppaneiden kanssa niin Suomessa kuin muissa PMC:n maissa.

Tärkeimmät tehtäväsi

 • Johtaa PMC Hydraulicsin eCom projektia.
 • Kantaa vastuu uuden eCom projektin strategiasta, ylläpidosta ja tuloksista.
 • Yhteistyö ja jatkuva kommunikointi sisäisten sidosryhmien ja ulkopuolisten kumppaneiden kanssa sekä kaikkien toimintojen hallinnointi.
 • Digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen ja toimintojen käynnistäminen eCom strategian mukaisesti.
 • Projektin seuranta ja jatkokehitys jne.

Odotamme sinulta

 • Vahvaa kokemusta eCom liiketoiminnasta, verkkokaupasta sekä projektijohtamisesta.
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • Asiakaspalveluhenkistä- ja myynnillistä ajattelutapaa sekä can-do-asennetta
 • Sosiaalisia taitoja; kuten neuvottelu-, kuuntelu- ja muutosjohtamisen taidot
 • Perusymmärrystä eCom alustoista ja siihen liittyvistä lainalaisuuksista
 • Erittäin sujuvaa Englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa (ensisijainen työkieli, suomi tai joku muu pohjoismainen kieli on toissijainen)
 • Kiinnostusta oppia ja ymmärtää PMC Hydraulicsin liiketoimintaa ja kokonaisratkaisuja.

Haluatko liittyä PMC:n kehittyvään ja kasvavaan tiimiin?

PMC:llä on meneillään myönteinen ja kokonaisvaltainen kehitysvaihe – uuden omistajan myötä he ovat kasvamassa vahvaksi globaaliksi hydrauliikkaratkaisujen toimittajaksi. Heillä investoidaan, kehitetään ja luodaan uutta. Riippumattomuus, suunnitteluosaaminen, kansainvälinen organisaatio ja joustavuus antavat erinomaiset lähtökohdat löytää asiakkaille parhaat ratkaisut. PMC:llä on tutkitusti hyvä henki ja vahva yhdessä tekemisen ilmapiiri. Heillä ihmiset tukevat toisiaan ja kaikilla on halu kasvaa ja kehittyä.

Tulet sijoittumaan Vantaan lentokentän läheisyydessä olevaan toimistoon. Toimintaympäristö on kansainvälinen ja kuulut Nordic-myyntiorganisaatioon, raportoit tehtävässä Chief Sales Officerille.

Älä jää odottamaan, vaan hae nopeasti, sillä aloitamme hakemusten läpikäymisen heti. Lähetä meille englanninkielinen cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen ja ota rohkeasti yhteyttä lisätietoja varten, vastaamme erittäin mielellämme!

Kuulisimme mielellämme myös, mikä juuri sinussa herätti mielenkiinnon PMC:tä kohtaan! Voit käydä myös tutustumassa tarkemmin asiakkaaseemme, osoitteessa www.pmchydraulics.com.

Yhteyshenkilöt

Poolia Suomi Oy

Sanna Majava
puh: +358 20 7290 838
sanna@poolia.fi

Tarja Laakso
puh: +358 20 7290 837
tarja@poolia.fi

PMC Hydraulics Oy

PMC HYDRAULICS OY on osa PMC Hydraulics Group -konsernia, joka on teollisuuden johtava hydrauliikkaratkaisujen toimittaja Pohjoismaissa. Tarjontamme koostuu suunnittelusta ja valmistuksesta aina täydellisiin hydrauliikkajärjestelmiin ja komponentteihin. Konsernin vahvuuksia ovat myös sähkömekaniikan ja voitelutekniikan osaaminen, minkä johdosta PMC:llä on ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota asiakkailleen kokonaisratkaisuja.

PMC HYDRAULICS GROUPin liikevaihto on noin 100 milj euroa ja konsernin palveluksessa on 400 henkilöä useissa eri maissa Euroopassa ja Aasiassa. PMC Hydraulics Group on osa Dacke Industritä, jonka omistaa 100%:sti Nodstjernan.

www.pmchydraulics.com

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
06.02.2020
Viitenumero
1349307
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838