Helsinki

Finance Manager

Etsimme nyt kotimaiselle, modernille ja kasvavalle digitaalisia palveluita tarjoavalle asiakkaallemme osaavaa ja palveluhenkistä sekä numeroista ja ihmisistä innostuvaa FINANCE MANAGERIA vakituiseen työsuhteeseen Helsingin ydinkeskustaan.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Toimitilat ovat hiljattain käyneet täydellisen muodonmuutoksen ja tuloksena ovat syntyneet modernit, valoisat, kauniit sekä toimivat että viihtyisät tilat, joissa on ilo työskennellä.

Mistä on kyse? 

Tässä uudessa taloushallinnon vastuullisessa roolissa päätehtävänäsi on vastata ja edistää kasvavan yrityksen talouden ja yleishallinnon hoitoa sekä sen kehittämistä. Raportoit työssäsi johdolle.

Käytännössä työtehtäviisi kuuluvat mm. seuraavat osa-alueet:

  • Yleisvastuu yrityksen (talous)hallinnollisten asioiden hoidosta ja niiden kehittämisestä
  • Taloushallinnosta vastaaminen, mukaan lukien kirjanpito, reskontrat, tilinpäätökset, sisäinen laskenta ja palkat (kk-palkkoja)
  • Laskutus
  • Kuukausi- ja vuosiraportointi sekä rullaava ennustaminen ja veroilmoitukset
  • Palkanlaskenta ja siihen liittyvät viranomaistehtävät (yht.hlö)
  • Tilintarkastajayhteistyö ja -vastuu
  • Vakuutus-, työturvallisuus, työterveys yms asiat
  • Taloushallinnon toimintojen kehittäminen ja tehostaminen

Tällä hetkellä tehtäviä hoitaa ulkoistettu toimija (sekä johto), josta talouden toiminnot ollaan siirtämässä yrityksen tulevalle Talousvastaavalle.

Näillä teet meihin vaikutuksen:

Sinulla on kokemusta tehtävään kuuluvista osa-alueista ja halua kehittyä ammattilaisena nopeasti kasvavassa yrityksessä. Olet kiinnostunut sekä liiketoiminnan että (talous)hallinnon asioista ja ymmärrät niiden tärkeyden. Haluat ja kykenet ottamaan sekä kantamaan vastuuta ja sinulla on joustava ja avoin mieli sekä hyvä pelisilmä. Tulet muiden ihmisten kanssa hyvin toimeen, mutta pystyt hoitamaan asioita myös itsenäisesti ja aloitteellisesti. Työkokemusvuosiasi tärkeämpää on oikeanlainen asenne ja vastuuntuntoinen sekä itsevarma ote.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. KTM tai tradenomi. Tehtävä edellyttää kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätösten laatimisesta johdon kanssa toimisesta mielellään kasvuyrityksestä. Kokemus Procountor-ohjelmiston käytöstä on eduksi. Olet tottunut muutenkin käyttämään eri sovelluksia sekä Exceliä.

Suomen kielen lisäksi hoidat työasioita sujuvasti myös englanniksi, sillä yrityksessä on virallisina kielinä suomi ja englanti. 

Miksi tehtävään kannattaa hakea? 

Asiakasyrityksemme on modernisti johdettu ja arvostaa yrittäjähenkistä-, oma-aloitteista -sekä itseohjautuvaa työotetta. Henkilöstön ammattitaito on korkealla tasolla, ihmiset ovat motivoituneita ja viihtyvät työssään, joka näkyy mm. korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pienenä vaihtuvuutena. Organisaatiorakenne on matala, hierarkiaa ei ole ja asioihin pääsee oikeasti vaikuttamaan. Tehtävän itsenäisyydestä huolimatta, taustalla on niin yrityksen johdon -kuin koko henkilöstönkin tuki. Asiakkaamme arvostaa myös avointa ja dialogiin perustuvaa toimintaa, tietoa jaetaan mielellään ja kysymyksiä saa esittää. Etuihin kuuluvat mm. modernit työvälineet, puhelin -ja lounasetu kuten myös kattava työterveyshuolto. Työergonomiaan on panostettu kuten myös yhteisiin tapahtumiin. Yritys on taloudellisesti erittäin vakaa ja alallaan arvostettu toimija. 

Lisätiedot 

Mikäli edellä mainittu herätti kiinnostuksesi ja koet soveltuvasi tehtävään, lähetä meille hakemuksesi ja CV:si! 

Mikäli heräsi kysyttävää niin Sanna kertoo sinulle mielellään lisää: sanna@poolia.fi, puh. 040 7791349

Huomaathan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen suhteen.

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
26.08.2019
Viitenumero
385525
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838