Helsinki

Financial Controller

Asiakkaamme etsii joukkoonsa Financial Controlleria! Onko ongelmanratkaisu ja uuden oppiminen on sinun juttusi? Haluatko työskennellä osana rautaisella ammattitaidolla varustettua yhteisöä? Jos vastasit kyllä, niin sovit tähän rooliin loistavasti!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Financial Controllerina vastaat omalla osaamisellasi asiakkaiden tarpeisiin ja toimit palvelutuotannon aitiopaikalla. Sinulla on työssäsi asiakkuuksiesi osalta vastuu asiakasraportoinnista sekä selkeä koordinoiva rooli koko taloushallinnon palvelutuotannon osalta. Et ole kuitenkaan yksin, vaan apunasi on osaava taloushallinnon asiakkuustiimi.

Vastuullesi kuuluu huolehtia asiakkaiden lakisääteisestä kirjanpidosta ja verotusasioista sekä monipuolisesta raportoinnista liiketoiminnan kannattavuuteen ja rahavirtaan liittyen. Perusraportoinnin lisäksi tehtäviisi kuuluu enenevissä määrin myös asiakkaidemme arvostama laajempi KPI-tyyppinen raportointi. Vastaat myös asiakkaiden kirjanpitoon liittyviin kysymyksiin ja selvität matkan varrelle sattuva haasteita. Lisäksi osallistut asiakkuuspalavereihin, joissa suunnitellaan ja keskustellaan asiakkuudelle tuotettavasta palvelukokonaisuudesta sisältäen kaikki palvelumme.

Edellytykset

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla hyvä osaaminen kirjanpidosta ja verotuksesta sekä hallitset konserniraportoinnin ja -tilinpäätökset. Onnistumisesi kannalta tärkeää on myös kokemus yritysjärjestelyistä ja toivomme sinulta intoa koordinointivastuuseen. 

Omaat hyvän paineensietokyvyn ja hoidat työsi aina tarkasti kiireestä huolimatta. Englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on tässä tehtävässä oleellinen.

Edut

Saat kattavan perehdytyksen käytössä oleviin ohjelmiin ja prosesseihin heti työsuhteesi alussa. Saat työkaveriksesi alan parhaat osaajat ja ympärilläsi on monta taloushallinnon ammattilaista jakamassa osaamistaan ja ratkaisemassa asiakkaiden haasteita. 

Tässä yrityksessä sinulla on aito mahdollisuus menestyä sekä pääset oppimaan ja kehittymään työsi ohella myös erilaisissa koulutuksissa. Työssäsi on paljon vapautta päättää siitä, miten ja missä työsi teet ja joustavuutesi vastapainoksi myös sinun suuntaasi joustetaan.

Lisätiedot

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi tahtoisimme kuulla sinusta!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään liittyen, ota rohkeasti yhteyttä joko sähköpostitse kati@poolia.fi tai soittamalla numeroon +35820 7290 833.

Yhteyshenkilö(t)

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.


Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
27.06.2019
Viitenumero
252254
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833