Helsinki

Financial Controller

Asiakkaamme etsii nyt kauttamme kokenutta ja kansainvälisestä yrityksestä (jaetut palvelut) kokemusta omaavaa FINANCIAL CONTROLLERIA vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Malmilla sijaitsevaan toimipisteeseen, jossa on noin 60 henkilöä. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Päävastuualueeseesi kuuluu konsernin raportointi (standardi ja ad-hoc) ja analyysit konsernin aikaikkunan mukaisesti. Varmistat paikallisten talousdokumenttien ja laskelmien oikeellisuudesta ja siitä, että talouden raportit ovat Falck-konsernin käytänteiden ja prosessien mukaisia mukaillen myös alan käytänteitä. Osallistut myös konsernin mukaisten kehitysprosessien implementointeihin Suomen tiimin osalta.

Ymmärrät ja vastaat omalta osaltasi tiimisi kanssa kirjanpitoon, tilinpäätöksiin (IFRS), kassavirtaan ja maksuliikenteen sekä konsolidointiin ja veroihin liittyvistä asioista niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien osalta. Olet tiimisi luotettava vastuunkantaja, koordinoija ja asiantuntija, jonka puoleen kollegasi voivat kääntyä.

Suomen taloustiimi on osa Nordic-taloustiimiä, jota johtaa talousjohtaja Ruotsissa, muita tiimejä on Norjassa ja Tanskassa. Teet tiiviisti yhteistyötä Suomen tiimin lisäksi em. maiden ja erityisesti Ruotsin kollegoittesi kanssa.

Suomen yksikön ja taloustiimiin ollessa pienehkö, toivomme sinulta joustavuutta ja luontevaa sekä pelotonta suhtatumista prosesseihin, deadlineihin, tiimityöhön ja muutoksiin sekä kansainväliseen yhteistyöhön.

Edellytykset

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on

• Vankkaa kokemusta kv/konserni pääkirjanpidosta/sisäisestä laskennasta ja raportoinnista
• Ml kokemusta shared services tyyppisestä työskentelystä ja ulkoistamisista
• Konsernikirjanpidon kannalta olennaisen lainsäädännön ja veroasioiden sekä budjetoinnin/ennustamisen tuntemusta
• Kykyä ja halua kehittää taloushallinnon toimintatapoja sekä kehittyä kokonaisvaltaisena taloushallinnon ammattilaisena
• Kokemusta ERP/taloushallintojärjestelmien (käytössä Navision, raportoinnissa Hyperion) sekä Excelin käytöstä ja hyödyntämisestä
• Analyyttinen sekä yksityiskohtainen työskentelyote
• Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englanninkielten osaaminen, ruotsi on etu.

Odotamme, että toimit työssäsi pitkäjänteisesti, itsenäisesti, vastuullisesti ja joustavasti. Olet helposti lähestyttävä ja positiivinen sekä aktiivinen vuorovaikuttaja ja työskentelet joustavasti eri sidosryhmien kanssa. Ymmärrät kokonaisuuksia ja sinulle on tuttua talouden dead-linet ja ”piikit”.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän. Tehtävän hoitoa varten saat osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi.

Lisätiedot

Haethan paikkaa pikaisesti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn saapumisjärjestyksessä!

Falck

Falck on kansainvälinen yritys, jonka liiketoiminnan tarkoituksena on perustamisvuodesta 1906 lähtien ollut estää onnettomuuksia, hätätilanteita ja sairauksia sekä pelastaa hädässä olevia ihmisiä ja auttaa sairaita ihmisiä.

Nykyisin Falck toimii maailmalla neljällä alalla: assistance-, pelastus-, koulutus- ja terveyspalveluissa. Falck Groupissa on lähes 35 000 työntekijää. ​​ Suomessa Falck toimii Hinaus- ja tiepalveluiden toimialoilla.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
19.08.2019
Viitenumero
349477
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838