Helsinki

Frontend Developer

Etsimme frontend-kehittäjiä asiakkaallemme Lamialle rakentamaan teknisesti tinkimättömiä asiakaskokemuksia yhdessä palvelumuotoilutiimin ja backend-kehittäjien kanssa.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Lamia on erikoistunut vaativien digitaalisten palveluiden, ecommerce-ratkaisujen ja integraatioiden kehittämiseen ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Lamian frontend developerina työtehtäväsi painottuvat selainpuolen ohjelmistokehitykseen ja UI-toteutuksiin. Rakennat ominaisuuksia valittuja teknologioita hyödyntäen ja pääset myös kehittymään backend-puolella moduulien ja plug in -ratkaisujen parissa.

Voit olla jo muutaman vuoden kokemusta kartuttanut ammattilainen tai urasi alkutaipaleella oleva kasvava kyky. Frontend developerina pääset osaksi kunnianhimoista devaajatiimiä, joka yhteistuumin ratkoo asiakkaiden projekteja ja kehittää osaamistaan.

Toivomme sinulta

 • Aiempaa kokemusta ohjelmistokehittäjänä
 • Hallitset JavaScriptin kielenä (modernien JS-frameworkkien, kuten Vue tunteminen on eduksi).
 • Vahvaa CSS-pohjaa, esimerkiksi Sass-osaamista, kokemusta BEM-nimeämistavasta ja responsiivisten sivustojen rakentamisesta.
 • Ohjelmointikokemusta varsinkin olio-ohjelmointikielistä. Lamia käyttää projekteissa laajasti PHP:ta, mutta myös esim. Java-, C++, Scala- tai Kotlin-kokemuksesta on hyötyä.
 • Linux tai macOS käyttöjärjestelmäosaamista
 • GraphQL-osaaminen lasketaan eduksi.
 • Ymmärrät hyvän versionhallinnan käytänteet. Teet töitä osana kehittäjätiimiä, jossa laadukkaat commit-viestit ja pull requestien tarkistus ajatuksella saavat korkeaa arvostusta.
 • Oman ajankäytön tehokasta hallintaa ja järjestelmällisyyttä
 • Hyviä tiimityö- ja viestintätaitoja

Osana Lamian devaajatiimiä

 • Teet tiivistä yhteistyötä frontend- ja backend developereiden, data scientistien ja projektipäälliköiden kanssa
 • Pääset tekemään erilaisia asiakasprojekteja. Voit vaikuttaa myös itse, millaisiin projekteihin osallistut. 
 • Saat taloon tullessasi oman mentorin, joka auttaa sinua sopeutumaan Lamian kulttuuriin ja työtapoihin
 • Muovaat parhaita käytäntöjä. Lamialle kaavat eivät ole kangistuneita, vaan he kehittävät jatkuvasti yhdessä työtapoja ja työympäristöä.
 • Pääset osaksi kannustavaa ja avointa ilmapiiriä, jossa ei ole tyhmiä kysymyksiä
 • Saat nauttia joustavista työajoista sekä ensiluokkaisista työvälineistä
 • Talo tarjoaa keksit ja kahvit ohjelmoinnin polttoaineeksi
 • Voit osallistua devaajien järjestämiin Tech Meetuppeihin, hackatoneihin ja muihin yhteisiin tapahtumiin

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoista on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Omista talenteista pidetään huolta ja varmistetaan, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Lamialla viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi heillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla he palkitsevat sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko? 

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina ja vastaa hakemusten vastaanottamisesta sekä käsittelystä. Rekrytointiprosessi käynnistyy heti ja tavoittena olisi että valitut henkilöt aloittavat työt viimeistään kesälomakauden jälkeen elo-syyskuussa. Haethan tehtävää Poolian kotisivujen kautta hakuohjeiden mukaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia IT:ssä Sanna Majava, puh: +358 20 7290 838.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Särkänniemi ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digiratkaisu- ja ecommerce-palvelut strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.06.2020
Viitenumero
1993758
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838