Uusimaa

Frontend ja FullStack devaajia

Frontend ja Full Stack -devaajille töitä!!!! Nyt on saatu ponkaistua hommaa käyntiin pykälää isommalla vaihteella ja projekteja alkaa pukkaa entistä enemmän! Mikäli sinulla on taustaa Fronttina tai jopa Full Stackina toimimisesta niin tule meille hommiin freelanceriksi tai palkkatöihin.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Toimeksiannosta

Meillä on olemassaolevia sekä uusia alkamassa oleva asiakasprojekteja, joihin haemme useampaa nohevaa devaajaa. Voit työllistyä meillä työsuhteeseen tai tulla freelanceriksi/toimia yrittäjänä, tai jos olet vaikka harkitsemassa yrittäjäksi siirtymistä niin tule juttelemaan. Mikä vain sopii itsellesi ja elämäntilanteeseesi paremmin niin se sopii meille. Voit olla toiminut jo aiemmin konsulttina tai osana sisäistä kehitystiimiä, sillä ei ole meille myöskään väliä.

Tehtävien vaativuuden takia toivomme kuitenkin jo useamman, mielellään yli viiden vuoden kokemusta softakehitysprojekteista. Teknologiakomboja on erilaisia mutta yleisimmin toimimme seuraavien teknologioiden parissa.

  • React tai Angular
  • TypeScript/Node tai Java
  • AWS tai Azure

Edellytykset

Kaikkea ei tarvitse luonnollisestikaan osata mutta mikäli jotkut edellä mainituista mahdollisesti puhuttelevat niin silloin ollaan yleensä jo pitkällä. Kaikki muu tekkiosaaminen lasketaan aina eduksi ja kysyäkin saa jos on jotain erityistä tuoda pöytään.

Konsulttimme toimivat pääsääntöisesti laajoissa ja pitkäkestoisissa projekteissa osana isompaa kehitystiimiä niin yksityisellä puolella kuin julkishallinnon digihankkeissa ja tehtävät edellyttävät lähes poikkeuksetta sujuvaa suomenkielen taitoa.

Lisätiedot

Työtä voi tehdä pääsääntöisesti etänä, usein kuitenkin on toiveena käydä asiakkaalla noin kerran tai kaksi viikossa. 

Meillä pääset osaksi mukavaa työyhteisöä ja pidämme konsulteistamme aivan jäätävää huolta, toimit sitten palkkatyössä tai freelancerina. Vietämme yhteisiä hauskoja hetkiä erinäisten tapahtumien merkeissä ja saat meiltä lisäksi kattavat edut, kilpailukykyisen kompensaation ja tarpeitasi huomioivan yhteyshenkilön.

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit niin jätä itsestäsi tietoja meille (voit hakea paikkaa helposti CV:si tai LinkedIn-profiilisi kera) tai ota yhteyttä lisätietoja varten niin katsotaan yhdessä mitä kaikkea voitaisiin lähteä tekemään.

Lisätietoja: Markku Laak, markku@poolia.fi, +358 40 558 8818

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme Henkilöstöala HELA:n jäsenen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
12.06.2023
Viitenumero
12500146
Yhteyshenkilö

Jarmo Krohns

jarmo@poolia.fi

p. +358 50 569 6043