Helsinki

Fullstack- sovelluskehittäjä

Nyt haussa .net-sovelluskehittäjä fullstack- kyvykkyyksin syksyllä alkavaan ja ensi kevääseen jatkuvaan asiakkaamme verkkosivuston sovelluskehitysprojektiin.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

  Haemme .net-sovelluskehittäjää työskentelemään Verkkosivuston visualisoinnit tuottavan taustasovelluksen kehittämistehtäviin.

  Sovelluskehittäjältä odotamme

  • Useamman vuoden C#- ohjelmointikokemusta
  • Git-versionhallintakäytäntöjen tuntemista 
  • Kokemusta Microsoft Azure- pilvipalvelu- ja DevOps-ympäristöistä
  • Lisäpisteitä saa mm .NET Framework- kokemuksesta, tiedon visualisointiratkaisuista sekä saavutettavien kuvioiden ja taulukoiden verkkosivustolle suunnittelun ja toteuttamisen kokemuksista  
  • Hyvä suomen- ja englanninkielen taito 

  Lisätiedot

  Voit työskennellä etänä yrityksesi puolesta, freelancerina tai tulla Poolian palkkalistoille. Toivomme, että sinulla on valmius aloittaa työt marraskuussa 2021. Projektin on määrä päättyä maaliskuussa 2022, jonka jälkeen voidaan toteuttaa optiotöitä vuoden loppuun.

  Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi tuntilaskutustoiveen kera pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistyy nopeasti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin ja kerromme tuolloin lisää asiakasympäristöstä sekä työtehtävästä.

  Lisätietoja tehtävistä antaa Markku Laak (markku.laak@poolia.fi).

  Poolia IT Oy

  Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

  Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

  Sijainti
  Helsinki
  Työsuhteen tyyppi
  Määräaikainen
  Ilmoitus jätetty
  12.10.2021
  Viitenumero
  4716061
  Yhteyshenkilö

  Markku Laak

  markku@poolia.fi

  p. +358 20 729 0831