Helsinki

Growth Marketing Consultant

Etsimme nyt modernille ja kasvavalle digitaalisia palveluita tarjoavalle asiakkaallemme GROWTH MARKETING CONSULTANTia vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Mistä on kyse?

Asiakasyrityksemme kehittää yritysten digitaalista liiketoimintaa, palvelumuotoilua, dataa ja korkean tason teknologiaa hyödyntäen. Yksi palvelualueista on dataohjattu kasvumarkkinointi ja jonka tiimiin haetaan jo hieman kokemusta kartuttanutta digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan asiantuntijaa, joka pystyy hyppäämään projekteihin sparraamaan asiakkaita ja muotoilemaan sekä toteuttamaan ratkaisuja asiakkaiden digitaalisesta työkalupakista.

Näillä teet meihin vaikutuksen:

Olet mahdollisesti jo muutaman vuoden ajan toteuttanut konsulttiroolissa tai osana asiakastiimiä tuloksellista digitaalista markkinointia B2B- ja/tai B2C-kentän asiakkaille ja Google Marketing Cloud Platformin työkalut ovat sinulle arkipäivää. Sinussa yhdistyy sekä tekninen toteuttaja että konsultti, joka osaa keskustella asiakkaiden kanssa ja tunnistaa digimarkkinoinnin sopivat käyttökohteet sekä asettaa niille tavoitteita.

Avainsanatutkimukset, hakukoneoptimoidut tekstit, A/B-testit, attribuutiomallit, DSA- ja Shopping-kampanjat sujuvat sinulta. Olet käyttänyt Google Marketing Cloud Platformin työkaluja ja ymmärrät, miten Google Analytics, Ads, Data Studio, Optimize ja Search Console auttavat luomaan dataohjattua, mitattavaa markkinointia.

SEO, SEM, analytiikka ja raportointi, some-markkinointi – tuot näille alueille kokemusta ja näkemystä eri toimialojen asiakkaillemme. Myös kokemus markkinoinnin automaatiotyökaluista on etu.

Tässä tehtävässä on oleellista hallita isoja kokonaisuuksia ja ottaa vastuu omasta tuloksellisesta työskentelystä. Nykyinen markkinoinnin tiimi kaipaa työkaverikseen energistä, rohkeaa ja sanavalmista viestijää, joka uskaltaa tuoda omia ideoita rohkeasti esiin ja myös ottaa vastaan palautetta sekä kehitysehdotuksia. Tiimi toimii ketterästi hyödyntäen sprinttimallia ja tiimissä suositaan jatkuvaa kehitystä, sparrailua ja mitattavaa tekemistä.

Tehtävässä toimitaan tiiviissä yhteistyössä design-tiimin kanssa, mutta oma silmä toimiville ja asiakkaidenbrändiä tukeville visuaalisille ratkaisuille esim. mainonnassa on plussaa.

Miksi asiakkaallemme töihin?

Kasvumarkkinoinnin asiantuntijana pääset työskentelemään monipuolisten isojen sekä pienempien asiakasprojektien parissa sekä B2B- että B2C puolella ja ratkomaan asiakkaiden haasteita digimarkkinoinnin keinoin. Sytyt kasvumarkkinoinnin mahdollisuuksista ja haluat olla rakentamassa tuloksellista, mitattavaa markkinointia asiakkaillemme. Toimenkuva on laaja sisältäen asiakkuudenhallintaa, palveluiden tuotantoa sekä asiakkuuksien ja kasvumarkkinoinnin toimintatapojen ja tarjonnan kehittämistä sekä raportointia asiakkaille.

Asiakkaamme on moderni kotimainen yritys, joka toimii ketterästi ilman hierarkiaa ja turhaa byrokratiaa. Yrityksessä panostetaan työtekijöiden tyytyväisyyteen ja hyvinvointiin, joka näkyy henkilöstön pysyvyydessä sekä kannustavassa että positiivisessa työilmapiirissä. Yritys on panostanut moniin työntekijää hyödyttäviin etuihin kuten mm, työergonomiaan, moderneihin työvälineisiin ja kattavaan työterveyshuoltoon sekä henkilöstön kehittämiseen. Yritys on ulkopuolisista tahoista riippumaton, taloudellisesti hyvin vakaa, kasvava sekä alallaan arvostettu toimija. Viihtyisät ja modernit työtilat sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää? Sanna tai Sigrid Pooliasta kertoo sinulle mielellään lisää: sanna@poolia.fi, puh. 0407791349 tai sigrid@poolia.fi, puh. 0407406509.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen hakuohjeiden mukaisesti.

Huomaathan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen suhteen. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia IT Oy.

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
20.04.2020
Viitenumero
1779165
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839