Helsinki

Growth Marketing Consultant

Etsimme nyt modernille ja kasvavalle digitaalisia palveluita tarjoavalle asiakkaallemme Lamialle GROWTH MARKETING CONSULTANTia vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Mistä on kyse?

Asiakasyrityksemme kehittää yritysten digitaalista liiketoimintaa, palvelumuotoilua ja dataa korkean tason teknologiaa hyödyntäen. Yksi palvelualueista on dataohjattu kasvumarkkinointi, jonka parissa työskentelee kolmen hengen markkinointitiimi. Tiimiin haetaan nyt kokenutta digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan asiantuntijaa, joka pystyy hyppäämään projekteihin sparraamaan asiakkaita ja muotoilemaan sekä toteuttamaan ratkaisuja asiakkaiden digitaalisesta työkalupakista. Yhtenä osa-alueena on myös Lamian oman markkinoinnin ideoiminen ja toteuttaminen asiakastyön lisäksi. Tarjolla on siis erittäin monipuolinen ja laaja tehtäväkokonaisuus, jossa mm. sisällöntuottamisella on iso rooli.

Tehtävässä toimitaan läheisessä yhteistyössä design tiimin sekä frontti kehittäjien kanssa, mutta myös oma silmä toimiville ja asiakkaiden brändiä tukeville visuaalisille ratkaisuille esim. mainonnassa on plussaa. 

Näillä teet meihin vaikutuksen:

Olet jo muutaman vuoden ajan toteuttanut konsulttiroolissa tai osana asiakastiimiä tuloksellista digitaalista markkinointia B2B- ja/tai B2C-kentän asiakkaille ja Google Marketing Cloud Platformin työkalut ovat sinulle arkipäivää. Sinussa yhdistyy sekä tekninen toteuttaja että konsultti, joka osaa keskustella asiakkaiden kanssa ja tunnistaa digimarkkinoinnin sopivat käyttökohteet sekä asettaa niille tavoitteita.

Tässä tehtävässä on oleellista hallita isoja kokonaisuuksia ja ottaa vastuu omasta tuloksellisesta työskentelystä. Nykyinen markkinoinnin tiimi kaipaa työkaverikseen energistä, rohkeaa ja sanavalmista viestijää, joka uskaltaa tuoda omia ideoita rohkeasti esiin ja myös ottaa vastaan palautetta sekä kehitysehdotuksia. Tiimi toimii ketterästi hyödyntäen sprinttimallia ja tiimissä suositaan jatkuvaa kehitystä, sparrailua ja mitattavaa tekemistä.

Lamia tarjoaa sinulle

Kasvumarkkinoinnin asiantuntijana pääset työskentelemään monipuolisten isojen sekä pienempien asiakasprojektien parissa sekä B2B- että B2C puolella ja ratkomaan asiakkaiden haasteita digimarkkinoinnin keinoin. Sytyt kasvumarkkinoinnin mahdollisuuksista ja haluat olla rakentamassa tuloksellista, mitattavaa markkinointia asiakkaillemme. Toimenkuva on laaja sisältäen asiakkuudenhallintaa, palveluiden tuotantoa sekä asiakkuuksien ja kasvumarkkinoinnin toimintatapojen ja tarjonnan kehittämistä sekä raportointia asiakkaille. Pääset myös mukaan ideoimaan ja toteuttamaan Lamian omaa markkinointia. 

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää? Sigrid tai Sanna Pooliasta kertoo sinulle mielellään lisää: sigrid@poolia.fi, puh. 0407406509 tai sanna@poolia.fi, puh. 0407791349.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen hakuohjeiden mukaisesti. Huomaathan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana, joten haethan tehtävää pian. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia IT Oy.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Yliopiston Apteekki ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digiratkaisu- ja ecommerce-palvelut strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.01.2021
Viitenumero
2637608
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839