Helsinki

Growth Marketing Consultant

Kasvatamme ja kehitämme nyt aktiivisesti growth marketing -tiimiämme, joka auttaa verkkokauppa-asiakkaitamme menestymään digitaalisen, dataohjatun kasvumarkkinoinnin keinoin. Haemme tiimiimme jo hieman kokemusta kartuttanutta digitaalisen markkinoinnin konsulttia tai strategia, joka pystyy hyppäämään suoraan projekteihimme sparraamaan asiakkaita ja muotoilemaan osuvia ratkaisuja digitaalisesta työkalupakistamme. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden päästä rakentamaan tiimiämme seuraavalle tasolle ja kehittämään kasvumarkkinoinnin palvelupalettiamme.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Olet toteuttanut konsulttiroolissa tai osana asiakastiimiä tuloksellista digitaalista markkinointia B2B- ja/tai B2C-kentän asiakkaille ja Google Marketing Cloud Platformin työkalut ovat sinulle arkipäivää. Sinussa yhdistyy sekä tekninen osaaja että konsultti, joka osaa keskustella asiakkaiden kanssa ja tunnistaa digimarkkinoinnin sopivat käyttökohteet sekä asettaa niille tavoitteita. 

Mitä odotamme sinulta?

 • Sinulla on jo vähintään pari vuotta kokemusta digitaalisesta monikanavaisesta markkinoinnista
 • Olet käyttänyt Google Marketing Cloud Platformin työkaluja ja ymmärrät, miten Google Analytics, Ads, Data Studio, Optimize ja Search Console auttavat luomaan dataohjattua, mitattavaa markkinointia
 • Sinulla on mielellään toimistopuolen tausta ja olet toiminut asiakasrajapinnassa
 • SEO, SEM, analytiikka ja raportointi, some-markkinointi – tuot näille alueille kokemusta ja näkemystä eri toimialojen asiakkaillemme
 • Hallitset kokonaisuuksia ja haluat ottaa vastuuta
 • Olet energinen, rohkea ja sanavalmis viestijä sekä luontainen sisällöntuottaja
 • Sytyt kasvumarkkinoinnin mahdollisuuksista ja haluat olla rakentamassa tuloksellista, mitattavaa markkinointia asiakkaillemme

Tarjoamme sinulle

 • Asiakkuudenhallinta- ja toteuttavan roolin yhdistelmän, jossa vastaat kasvumarkkinoinnin valikoiduista asiakkuuksista, niiden kehittämisestä, palveluiden tuotannosta yhdessä tiimin kanssa sekä raportoinnista asiakkaalle
 • Mahdollisuuden olla rakentamassa uutta tiimiä ja kehittämässä kasvumarkkinoinnin toimintatapoja ja palveluita
 • Osaavat kollegat sekä kannustavan ja avoimen ilmapiirin
 • Mielenkiintoisia ja erilaisia asiakasprojekteja eri toimialoilta
 • Joustavat työajat sekä ensiluokkaiset työvälineet

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiria unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko? 

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää osoitteeseen careers@lamia.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 tai jarmo@lamia.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Särkänniemi ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digiratkaisu- ja ecommerce-palvelut strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
23.10.2019
Viitenumero
892227
Yhteyshenkilö