Helsinki

Growth Marketing Specialist

Etsimme nyt kasvavalle monipuolisia digitaalisia markkinoinnin ja palvelumuotoilun (data)palveluita tarjoavalle asiakkaallemme kokenutta GROWTH MARKETING SPECIALISTA Helsinkiin, vakituiseen työtehtävään.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Haemme nyt asiakkaamme kasvumarkkinoinnin tiimiin lisävahvistukseksi kokenutta digimarkkinoinnin ja analytiikan asiantuntijaa, jolla on valmius ja kiinnostus osallistua asiakasprojekteihin ja tuoda omia näkemyksiään ja ideoitaan parhaiden ratkaisujen toteuttamiseksi Myös sisällöntuottaminen on osa laajaa toimenkuvaasi.

Tässä tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä sekä suunnittelutiimin että fronttidevaajien kanssa mutta omilla ideoillasi ja ratkaisuillasi on myös iso painoarvo.

Odotuksiamme:

Sinulla on taustallasi kokemus esim konsulttiroolissa tai olet ollut osana asiakastiimiä, jossa on tehty digimarkkinointia sekä B2B että B2C kohderyhmälle. Googlen Marketing Cloud Platformin työkalut ovat tuttuja.
Kommunikointi eri sidosryhmien kanssa on luontevaa ja konsultatiivis-tekninen ote yhdessä ovat toivomamme kombo.

Pystyt hallitsemaan isoja kokonaisuuksia ja vastata omasta tavoitteellisesta työskentelystä. Hakemamme asiantuntija on persoonaltaan energinen ja tulos- sekä tavoitehakuinen sanavalmis ja kiva tiimikaveri. Tuot omia ehdotuksiasi rakentavasti esille mutta haluat kehittyäksesi ottaa vastaan myös palautetta ja kehitysnäkemyksiä. Sprinttimalli on sinulle tuttu ja muutenkin pidät jatkuvasta sparrailusta ja tekemisestä, jossa näet työsi tuloksen, myös mitattavasti.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle: 

Growth Marketing Specialistina pääset mukaan asiakasprojekteihin, niin isoihin kuin vähän pienempiinkin, kehittämään ja selvittämään asiakkaiden kipupisteitä digimarkkinoinnin avuin. Toimenkuva on laaja, joten oppiminen on taattua ja pääset myös ideoimaan ja toteuttamaan asiakkaamme omaa markkinointia.

Asiakkaamme työkulttuuri on mutkaton ja rento ja tekemisen meininki ja positiivisuus kuvaa ihmisten tekemistä. Työssä viihtymisestä ja jaksamisesta pidetään huolta ja urapolkusi alkaa rakentumaan aloituspäivästä alkaen.

Asiakkaamme erittäin viihtyisät ja modernit toimitilat sijaitsevat Hgin ydinkeskustassa.

Lisätiedot

Kysy lisää: sigrid@poolia.fi, puh. 0407406509 tai sanna@poolia.fi, puh. 0407791349.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen kiinnittämällä itsesi mukaan tähän hakuun. Huomaathan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana, joten haethan tehtävää pian.

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
11.01.2021
Viitenumero
2762806
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839