Espoo

Hallinnon asiakaspalveluassistentti

Haemme tunnetulle taloushallinnon ohjelmistoasiakkaallemme Accountor Finagolle palveluhenkistä Hallinnon asiakaspalveluassistenttia Espoon Keilaniemeen osa-aikaiseen (noin 2-3 pv/vk) ja vakituiseen työsuhteeseen. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Työhösi kuuluvat vaihtelevat sopimuskäsittelyyn ja laskutukseen liittyvät tehtävät, kuten laskutuskyselyt ja -selvitykset. Tuet B2B-asiakkaitamme neuvoen sekä sähköpostitse että puhelimitse. Muita työtehtäviä ovat muun muassa asiakassopimusten kirjaus, hallinta ja ylläpito eri järjestelmissä sekä erilaiset laskutukseen, tuotteisiin ja lisäpalveluihin liittyvät muutokset (lisätilaukset, irtisanomiset yms.).

Procountor-ohjelmisto on pienille ja keskisuurille asiakkaille kohdennettu sähköisen taloushallinnon markkinajohtaja. Ohjelmistomme käsittää taloushallinnon tärkeimmät osa-alueet, kuten reskontrat, matkalaskut ja kirjanpidon.

Tehtävässä menestyäksesi toivoisimme sinulla olevan

  • aiempaa kokemusta vastaavista hallinnollisista sekä asiakaspalvelutehtävistä (hallinnon, sopimusten, asiakasrekisterien yms. parissa työskentely katsotaan eduksi)
  • näppäryyttä ohjelmistojen kanssa ja taitoa useamman järjestelmän käyttöön
  • aitoa halua auttaa asiakkaita ja positiivinen sekä joustava ote työhön
  • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen osaaminen, sekä valmius käyttää englantia. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Sinun ei vielä tarvitse olla täysin valmis tekijä tähän rooliin, sillä tuemme kehitystäsi. Voitkin olla siis esimerkiksi opiskelija mutta rooli on tärkeä lisäys tiimiin ja siksi arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja oppivaista asennetta.

Edut

Accountor Finagon viihtyisä ja mukava toimisto sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Tehtävässä työskentelet osana hallintotiimiä, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittää työtapoja ja jokaisen työpanos on arvostettu sekä tärkeä. Viihdyt varmasti, jos haluat työskennellä ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä.

Asiakkaamme tavoitteena on olla alan halutuin työnantaja. Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvun ja kansainvälistymisen kantava voima, minkä vuoksi henkilöstön hyvinvointiin satsataan. Työympäristö ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa.

Lisätiedot

Tehtävä on osa-aikainen, keskimäärin noin 2,5 päivää viikossa. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysyttävää? Annastiina Korpi Pooliasta kertoo sinulle mielellään lisää: annastiina@poolia.fi, p. 020 7290 835.

Etenemme rekrytoinnissa sopivien henkilöiden kanssa nopeasti, joten älä jätä hakemista viime tippaan vaan jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian.

Accountor Finago

Accountor Finago on johtava pohjoismaisia markkinoita palveleva taloushallinnon ohjelmistoyritys. Yrityksen tuoteperhe kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon ratkaisut, joita pk-yritykset ja tilitoimistot tarvitsevat liiketoimintansa tueksi. Pilvipalveluina toimivilla ohjelmistoilla, Procountorilla ja Tikonilla, hoidetaan jo yli 120 000 yrityksen taloushallinto Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ohjelmistot ovat käytössä yli 1400 tilitoimistossa. Yrityksen toiminnan lähtökohtana on palava halu auttaa muita yrityksiä sekä tilitoimistoja hoitamaan taloushallintonsa helposti, luotettavasti ja tehokkaasti erinomaisilla sähköisen taloushallinnon ohjelmistoilla.

Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon sekä ohjelmistoja tuottavan Accountor Groupin liiketoimintaa. Pelkästään Accountor Finagolla työskentelee lähes 250 ammattilaista, ja kasvavaan joukkoon haetaan jatkuvasti uusia, osaavia ihmisiä, jotka rakastavat numeroita.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
13.07.2020
Viitenumero
2120591
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835