Helsinki

Hankecontroller

Asiakkaamme Kaupunkiliikenne hakee nyt vakituiseen työsuhteeseen kahta Hankecontrolleria hankecontroller -toimintoon!

Työtehtävät

Tulet olemaan osa Kaupunkiliikenteen uutta talouspalveluihin keskitettyä hankecontroller -toimintoa sekä pääset mukaan sen kehittämiseen ja vaikuttamaan sen toimintaperiaatteiden luomiseen. Tiimi koostuu alkuvaiheessa vastaavasta hankecontrollerista ja kahdesta nyt haettavasta hankecontrollerista. 

Talouspalvelumme toimii keskitetysti palvellen Kaupunkiliikenteen muita yksiköitä. Hankecontroller -toiminto tukee Kaupunkiliikenteen investointihankkeiden vetäjiä hankkeiden kannattavuusarvioinnissa, päätöksenteossa ja talousseurannassa. Lisäksi toiminto vastaa investointihankkeiden vaikuttavuuteen ja kannattavuuteen liittyvien laskentamenetelmien kehittämisestä. 

Edellytykset

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta controllerina toimimisesta. Kokemus projektien talousohjauksesta katsotaan eduksi. Sinulla on analyyttinen työote, erinomaiset yhteistyövalmiudet ja kyky vaikuttaa sekä halu oppia ja kehittyä.

Edut

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen roolin voimakkaasti kasvavan ja laajenevan pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen parissa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Palkkaasi täydentävät ison talon hyvät työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-edut sekä työsuhdematkalippu. Käytössämme on myös liukuva työaika ja etätyömahdollisuus.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian konsultit Kati Rahikka (020 7290 833 & kati@poolia.fi) ja Maria Kostenko (020 7290 847 & maria@poolia.fi

Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy

Kun pääkaupunkiseutu liikkuu ja kasvaa, taustajoukot ovat avainasemassa. Me haluamme olla kestävien kaupunkien paras liikuttaja ja kehittäjä. Kannamme vastuun koko toimintamme elinkaaren päästöistä ja teemme valintoja, jotka muuttavat koko alan toimintaa. Siksi rakennamme tulevaisuuden raideverkostokaupunkia ja pidämme sen liikkeessä jo tänään. Toteutamme isoja kaupunkiraideinvestointeja ja kehitämme kestävän liikkumisen palveluita ja infrastruktuuria laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Pidämme huolta joukkoliikenneinfran, metrojunien ja raitiovaunujen liikennöinnistä ja kunnossapidosta. Vastaamme myös kaupunkipyöräpalvelusta sekä Suomenlinnan lauttaliikenteestä tytäryhtiömme kautta. Toteutamme ja kehitämme kaupunkiliikkumista noin 1300 huippuammattilaisemme voimin 130:ssa eri ammatissa. Liiketoimintamme on voimakkaassa kasvussa, ja siksi meillä on mahdollisuus tarjota ainutlaatuisia ja monipuolisia tehtäviä nyt ja tulevaisuudessa. 
Kaupunkiliikenne investoi vuosittain noin 200 milj. euroa uusiin ratoihin ja vaunukalustoon sekä omaisuuden peruskorjauksiin. Suunnittelussa ja toteutuksessa on yhtä aikaa noin 200-300 investointihanketta.

Tutustu meihin tästä!

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
16.08.2023
Viitenumero
13843615
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833