Helsinki

Hankejohtaja

Hei hankejohtamisen asiantuntija, tarvitsemme juuri sinut kesän lopulla käynnistyvään pitkäkestoiseen julkishallinnon projektiin. Voit tulla meille hommiin laskuttavana yrittäjänä tai palkkatyöhön, kumpi malli vain sopii sinulle ja elämäntilanteeseesi paremmin, se sopii meille.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtävänäsi on liiketoimintastrategian toteuttamista tukevien IT-kyvykkyyksien uudistaminen. Teknisestä näkökulmasta tämä sisältäisi seuraavia kokonaisuuksia, kuten Microsoft Azure –pohjaiset pilvialustapalvelut, data- ja Integraatioalustapalvelut, data -alustapalvelut, DevSecOps tuotantoympäristön vakiointi, rakentaminen ja käyttöönotto, prosessien monitorointi ja lokienhallintaratkaisut pilvinatiiviin ympäristöön sekä olemassa olevien liiketoimintasovellusten migraatio hybridiarkkitehtuuriin

Projekti sisältää edellä kuvattujen kyvykkyyksien hankinnat, käyttöönottoprojektit ja niiden edellyttämien muiden kokonaisuuksien rakentamisen (mukaan lukien toimintamallit, palvelukuvaukset ja toimittajahallinta).

Työssäsi suunnittelet, käynnistät ja johdat käytännön toteutusprojekteja yhteistyössä organisaation johdon, hankepäälliköiden, projektipäälliköiden ja kumppaneiden kanssa. Ensivaiheessa työ koostuu hankintojen valmisteluun ja käynnistämiseen liittyvistä tehtävistä, ja varmistamisesta jotta suunnitellut hankkeiden edellyttämät projektit saadaan toteutettua. Tehtävään kuuluu lisäksi tukea organisaation muutosjohtamista vastuulla olevan hankkeen sisältämissä kokonaisuuksissa. Osallistut hankekoordinaatiotyöhön sekä hankkeiden ohjausryhmiin erikseen sovittavassa laajuudessa hankepäällikön roolissa.

Edellytykset

Tehtävän täyttämiseen edellytetään muutaman vuoden kokemusta toteutettujen, vaativien ja laaja-alaisten, pilvi ja digitransformaatioiden läpiviennistä ja johtamisesta, kuten:

– organisaation IT-kyvykkyyksien uudistamisesta, joko

o organisaation pilviarkkitehtuurin uudistaminen ja/tai

o IT-kehittämisen siirtäminen toteutettavaksi pilvinatiiveilla työkaluilla, ympäristöillä ja alustoilla ja/tai

o keskitetyn integraatiokyvykkyyden rakentaminen integraatioalustan avulla.

– IT-ympäristön ja/tai pilviympäristön vallitsevien ja tulevien riippuvuuksien tunnistamisesta ja suunnittelusta.

– hankejohtajana työskentelystä tai muusta vastaavasta johtavasta roolista, jossa vastuulla on ollut organisaation pilviympäristön hallinnointi sekä siihen liittyvien pilvinatiivien kehityshankkeiden ja/tai -projektien suunnittelu.

– kehitys- ja ylläpitoprosessien yhteensovittamisesta ja perustamisesta tukemaan pilvinatiivia sovellusylläpitoa ja kehitystä.

– pilviympäristön kehittämisestä ja ulkoisten palveluntuottajien hallinnasta sekä erilaisten pilvinatiivien IT-palveluiden yhteensovittamisesta monitoimittajapilviympäristössä.

Lisäksi tehtävään edellytetään sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- sekä englannin kielen taitoa sekä soveltuvaa alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa teknologia-alalta.

Edut

Tarjoamme pitkäaikaista projektia ja mahdollisuuden päästä osaksi vaikuttamaan yhteiskunnallisesti merkittävään digihankkeeseen. Lisäksi tarjoamme pienen yhtiön ketteryyden, loistavat yhteyshenkilöt tukemaan matkaasi meillä sekä mahdollisuuden erilaiseen lystinpitoon. Työllistymismallista riippuen kattavia etuja sekä kilpailukykyisen kompensaation.

Lisätiedot

Mikäli sait seitsemän oikein tai vaikka kuusi ja lisänumero, niin laita rohkeasti tietoja tulemaan itsestäsi tai ota yhteyttä, mikäli kaipailet lisätietoja, vastaamme mielellämme.

Yhteyshenkilöt

Markku Laak, markku@poolia.fi, +358 40 558 8818

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty.

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme Henkilöstöala HELA:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
29.05.2023
Viitenumero
12891638
Yhteyshenkilö

Markku Laak

markku@poolia.fi

p. +358 20 729 0831