Vantaa

Hankinta-assistentti (kesätyö)

Haemme nyt elintarvike- ja leipomoteollisuuden johtavalle asiakkaallemme operatiiviseen hankintaan assistenttia kesätöihin! Työt alkavat joustavasti huhtikuussa ja kestävät elokuun loppuun asti. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

tulet työskentelemään muun muassa näiden operatiivisen hankinnan tehtävien parissa:

– kotiinkutsu käsittely ja varastotasojen optimointi
– kuljetustilaukset, saapuvien kuormien seuranta, tuotekyselyt, vahinkojen seuranta sekä hyvityspyynnöt
– hintojen ja muiden tietojen päivittäminen sekä syöttäminen eri järjestelmiin
– osto- ja rahtilaskujen hyväksyminen, puuttuvien laskujen kysely sekä epäkohtien selvittäminen toimittajien kanssa
– sekä muita rutiinitehtäviä kuten rahtikirjojen nouto, asiakirjojen skannaus, saapumisilmoitusten kuittaaminen

Edellytykset

Toivomme sinulta ennen kaikkea huolellista, aikaansaavaa, tarkkaa sekä aktiivista työskentelytyyliä ja persoonaa. Vastaavanlainen kokemus hankinnasta, ostoista tai tilaustenkäsittelystä katsotaan ehdottomasti eduksi. Lisäksi toivoisimme sinulta näppäryyttä ohjelmistojen suhteen ja kenties kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä (M3, SAP). Suomen lisäksi hyvä englannin kielen suullinen sekä kirjallinen osaaminen on tässä tehtävässä edellytys. 

Edut

Tarjolla on siis mielenkiintoinen tehtävä operatiivisen hankinnan parissa alansa markkinajohtajalla. Samalla pääset tekemään työtä elintarvike- ja leipomoteollisuuden merkittävimpien asiakasyritysten kanssa. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään sekä mukavan työyhteisön viihtyisässä toimistossamme Vantaalla.

Lisätiedot

Heräsikö kiinnostuksesi? Valjasta osaamisesi CV:n ja hakemuksen muotoon palkkatoiveineen ja hae tehtävää pikimmiten! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Poolialta Annastiina Korpi (020 7290 835, annastiina@poolia.fi) sekä Sanna Majava (020 7290 838, sanna@poolia.fi).

Leipurin Oyj

Leipurin, osana ASPO-konsernia, on ainutlaatuinen kokonaisvaltaisten ratkaisujen tarjoaja leipomo- ja konditoriatuotteiden, elintarviketeollisuuden sekä uudistetun strategian mukaisesti myös foodservicen markkinoilla. Leipurin tarjoamat ratkaisut käsittävät muun muassa tuotevalikoiman kehityksen, reseptiikan, raaka-aineet, koulutuksen ja laitteet aina myyntipisteiden suunnitteluun saakka. 

Etsimme muutoksen tekijöiksi uusia, innovatiivisia ja ratkaisuhenkisiä kykyjä. Kaipaamme osaajia, joilla on mielenkiintoa kokonaisvaltaisten ratkaisujen kehittämiseen ja kaupallistamiseen yhdessä asiakkaiden kanssa. Tarvitsemme ihmisiä, joiden tapa toimia edustaa asiakaslähtöisyyttä, innovatiivisuutta ja luotettavuutta – arvojamme, mihin liiketoiminta perustuu kansainvälisesti kaikissa Leipurin kahdeksassa eri markkinassa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
02.03.2020
Viitenumero
1552536
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835