Helsinki

Henkilöstökonsultti

Etsimme nyt sisaryrityksellemme Uniflexille Helsingin ydinkeskustaan Kamppiin positiivista ja kokenutta HENKILÖSTÖKONSULTTIA monipuolisten HR-tehtävien pariin täydentämään tiivistä HR-tiimiä ja vahvistamaan konsernimme kasvutavoitteita. Tehtävä on vakituinen ja olet tervetullut joukkoon heti, kun sinulle sopii!

Mitä teemme

Uniflex on erikoistunut henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Uniflex työllistää henkilöstöä mm. asiakaspalvelun, logistiikan, teollisuuden, rakennusalan ja myynnin tehtäviin. Yhtiö on toiminut Suomessa vuodesta 2011 lähtien ja kuuluu yhdessä Poolian kanssa PION Group -konserniin.

Tehtävässä toimit osana tiivistä Uniflexin HR-tiimiä. Työpäiväsi koostuu vuokratyöntekijöiden rekrytoinneista, suorarekrytoinneista ja vuokratyöntekijöiden työsuhdeasioiden hoitamisesta. Työssäsi huolehdit rekrytointiprosessien läpiviennistä alusta loppuun, aina työpaikkailmoituksien laatimisesta ja haastatteluvaiheesta työsopimuksien luontiin asti. Tässä roolissa pääset tekemään tärkeää HR-työtä ja tukemaan vuokratyöntekijöitä työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa sekä viestimään aktiivisesti eri sidosryhmien kanssa. Uniflex pyrkii jatkuvasti kehittämään prosessejaan ja myös sinun odotetaan antavan panoksesi osallistuvan tiimin toimintatapojen kehittämiseen.

Mitä odotamme sinulta

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja joustavuutta. Osaat reagoida nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Onnistut tehtävässä parhaiten, kun sinulla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä ja ymmärrystä työsuhteisiin liittyvästä säädöksistä, kuten työlainsäädännöstä ja työehtosopimuksista. Toivomme myös, että kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Ethän kuitenkaan emmi jättää hakemusta, mikäli et vielä täytä kaikkia edellä mainittuja toiveita, sillä sinut perehdytetään työtehtäviisi ja sinulla on vahva kollegoiden tuki takanasi myös konsernitasolla.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän parista. Saat vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sekä tiiviin työyhteisön tuen. Saat työskennellä omalla tavallasi ja ammatillista kehittymistäsi tuetaan. Tässä tehtävässä pääset henkilöstövuokraus- ja rekrytointialan näköalapaikalle kasvamaan konsernimme mukana. Tuleva toimistosi sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin ydinkeskustassa Kampissa.

Kiinnostuitko? 

Mikäli tämä herätti aidosti kiinnostuksesi, niin kerrothan meille itsestäsi ja osaamisestasi hakemuksen ja CV:n muodossa. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Etenemme jo hakuaikana, joten hae pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Pooliassa Sanna Majava ja Tarja Laakso.

Yhteystiedot

Sanna Majava 
puh: 020 7290 838 / sanna@poolia.fi

Tarja Laakso
puh: 020 7290 837 / tarja@poolia.fi

Uniflex Suomi Oy

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
23.09.2022
Viitenumero
8175802
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838