Vantaa

HR-Koordinaattori

Heikkinen Yhtiöt ja LTU hakevat nyt kauttamme HR-KOORDINAATTORIA tukemaan työntekijöitä ja esimiehiä monipuolisissa HR-tehtävissä työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Henkilöstökoordinaattorina hoidat monipuolisesti erilaisia HR-asioita sekä vastaat yrityksen sisäisestä viestinnästä.

Avustat esimiehiä rekrytoinneissa kotimaassa ja ylläpidät erilaisia globaaleja rekrytointikanavia. Vastaat siitä, että työsopimukset ovat ajan tasalla ja työlupa-asiat ovat kunnossa.  Toimit työterveyshuollon yhteyshenkilönä ja valvot perehdytyskäytäntöjen toimivuutta.

Tehtävä on uusi ja siten sen tarkemmat painotukset räätälöidään tehtävään valittavan henkilön aiemman kokemuksen ja kiinnostuksen perusteella.

Edellytykset

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä organisaatiosta, jossa on sekä työntekijöitä että toimihenkilöitä. Olet omatoiminen ja osaat hahmottaa kokonaisuuksia. Olet ihmisenä kannustava, omaat hyvän paineensietokyvyn, olet helposti lähestyttävä ja sinulta löytyy jämäkkää otetta työhön. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja viestintätaidot ja pystyt kommunikoimaan suomen lisäksi englanniksi, muut kielet plussaa.

Edut

Tarjoamme mukavan ja haasteellisen työn mielenkiintoisessa toimintaympäristössä. Lisäksi kokemustaustasi vaikuttaa tulevan tehtävän sisältöä täsmennettäessä.

Lisätiedot

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pikaisesti.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Kati Rahikalta kati@poolia.fi , 020 7290 833

Huom! Poolian ja Poolia IT:n rekrytoijia on tavattavissa myös #contactforum -rekrytointitapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 28.2.

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty.

Yritysesittelyt:

Heikkinen Yhtiöt on Suomen johtava lattiapäällysteiden ja -rakenteiden urakoitsija. Toimimme valtakunnallisesti ja tarjoamme kaikki lattiaratkaisut asiakkaillamme. Vuosittainen liikevaihtomme on 70 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 350 alan ammattilaista.

 LTU Group on Suomen johtava maalaus- ja tasoitusurakoitsija. Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä Turun ja Tampereen talousalueella. Vuosittainen liikevaihtomme on 30 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 350 alan ammattilaista.

Saat lisätietoa yrityksistä: Heikkinen.fi ja LTU.fi

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
24.01.2022
Viitenumero
5565502
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833