Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa

Huoltovastaava

Haemme Oy Tara-Element Ab:n palvelukseen Alaveteliin HUOLTOVASTAAVAA. Oletko kiinnostunut monipuolisesta tehtävästä?        
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Tehtävässä vastaat tuotantokoneiden ja tehdaskiinteistöjen ennakoivasta huollosta ja korjauksesta. Seuraat myös huolto- ja korjaustöiden valmistumista luvattujen aikataulujen puitteissa sekä hallinnoit kaikkea huoltoon tarvittavaa tietoa. Työssä teet läheistä yhteistyötä hitsaajien, työnjohdon ja tuotannon henkilöstön kanssa sekä tarvittaessa osallistut tuotannon työtehtäviin. Lopullinen tehtävänkuvaus tarkentuu valitun henkilön mukaan.

Odotamme

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä (esim. kunnossapito, hitsaaja tai asentaja). Henkilönä olet ennakoiva, suunnitelmallinen ja positiivinen. Omaat hyvän organisointikyvyn ja rohkean asenteen etkä kiireenkään keskellä unohda dokumentoinnin tärkeyttä.

Tarjoamme

– vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset henkilöstöedut
– vastuullisen ja itsenäisen tehtävän kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä
– ajanmukaiset työvälineet, mahdollisuuden kehittää toimintojamme ja omaa osaamista
– ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvän työilmapiirin ja urakehitysmahdollisuudet

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, nyt vain hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427, s-posti: jonna.tunkkari@poolia.fi.  

Oy Tara-Element Ab

Oy Tara-Element Ab on Alavetelissä toimiva yksityinen betoniratkaisujen valmistaja, jonka päätuotteisiin kuuluu erilaiset betonirungot ja -seinät. Asiakkaamme löytyvät pääasiassa Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla. Taralla työskentelee tällä hetkellä noin 50 henkilöä.

Sijainti
Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
14.03.2023
Viitenumero
15573370
Yhteyshenkilö

Jonna Tunkkari

jonna@poolia.fi

p. +358 20 7290 856