Uusimaa

IAM-asiantuntija

Asiakkaamme on kansainvälinen, alallaan tunnettu IT-ulkoistusten ja konsultoinnin parissa toimiva yritys, jonka ITSM, Access Management ja Automation -tiimiin etsimme nyt IAM-asiantuntijaa!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Identity & Access Management asiantuntijana toimit tärkeässä roolissa IT-palvelu- ja käyttövaltuushallinnan tiimissä. Tehtäviisi kuuluu monipuoliset käyttäjä- ja tietoturvaoikeuksien hallinnointi- ja kehitystehtävät sekä osallistuminen erilaisiin asiakasprojekteihin.

Töitä tehdään hybridimallin mukaisesti ja paljolti etänä, mutta tehtävässä toivotaan myös valmiutta satunnaisesti käymään yrityksen toimistolla Helsingin Pitäjänmäessä. 

Mitä toivomme

Toivoisimme, että seuraavat teknologiat / työkalut sekä niiden riippuvuudet ovat sinulle tuttuja entuudestaan: 

 • Active Directory
 • O365 / M365 hallinnointi
 • Azure AD
 • MS Exchange
 • PowerShell
 • IAM järjestelmät
 • Etätyökalut
 • ITSM työkalut

Lisäksi työssä menestyminen vaatii sinulta:

 • aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, erityisesti käyttäjä- ja käyttövaltuushallinnasta
 • tarkkaa, huolellista ja omatoimista otetta
 • taitoa priorisoida sekä toimia paineen alla
 • kykyä omaksua uusia asioita ja ymmärtää laajoja kokonaisuuksia
 • korkean tietoturvan palveluiden ja tietoturvaan liittyvien asioiden ymmärrystä ja hallintaa

Olet sitoutunut työhösi ja aidosti kiinnostunut kehittämään omaa asiantuntijuuttasi muuttuvien tekniikoiden ja asiakkaiden vaatimusten mukaisesti. Lisäksi ITIL-prosessien tuntemus katsotaan eduksi.

Toivomme myös, että olet suorittanut IT-alan amk/datanomi tutkinnon mielellään suuntautuen tietotekniikkaan ja tietojärjestelmiin ja pystyt työskentelemään sujuvasti suomen ja englannin kielellä. 

Edut

Tässä tehtävässä on mahdollisuus päästä näkemään alallaan erittäin tunnetun ja kansainvälisen yrityksen toimintaa sekä päästä hyödyntämään kielitaitoa monipuolisesti päivittäisessä työskentelyssä. Tehtävä on laaja ja monipuolinen ja mahdollistaa myös oman osaamisen syventämisen tulevaisuudessa. 

Lisätiedot

Tunnistitko itsesi tästä kuvauksesta? Mikäli kyllä, niin valjasta osaamisesi CV:n ja hakemuksen muotoon ja liitä itsesi mukaan hakuun. Huomaathan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Annastiina Korpi (annastiina@poolia.fi, p. 020 7290 835) ja Neea Turunen (neea@poolia.fi, p. 020 7290 843).

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
17.11.2021
Viitenumero
5074009
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835