Accounting Specialist

  • Poolia Suomi Oy,
  • Accounting Specialist,
  • Helsinki

Lisätty 13 päivää sitten Viitenumero 20998

Hae

Haemme kansainväliselle kiinteistöalan asiakkaallemme Helsinkiin

ACCOUNTING SPECIALISTIA

vakinaiseen työsuhteeseen

Työtehtävät

Accounting Specialistina vastaat asiakasyritysten taloushallinnon hoitamisesta, kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja raportoinnista sekä veroilmoituksista.

Edellytykset

- Sinulla on hyvä osaaminen yhtiöiden kirjanpidon hoitamisesta, tilinpäätösten laatimisesta sekä veroilmoitusten teosta.
- Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä.
- Olet oma-aloitteinen, tarkka ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin.
- Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.
- Konsernitilinpäätösosaaminen ja rahastojen tuntemus sekä IFRS-osaaminen katsotaan eduksi.
- Arvostamme kokemusta kiinteistöalalta, mutta se ei ole välttämätöntä.

Edut

Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan kiinteistöalalla sekä dynaamisen, asiantuntevan ja rennon työyhteisön, jossa tukenasi ovat osaavat kollegat.

Lisätiedot

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä joten haethan pikaisesti

Yhteyshenkilö(t)

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste

Hae

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi