Asiakkuuspäällikkö

  • Procountor,
  • Asiakkuuspäällikkö,
  • Vaasa

Lisätty 13 päivää sitten Viitenumero 20498

Hae

Procountor etsii nyt kauttamme kasvavaan joukkoonsa tuloshakuista ja kaksikielistä (suomi ja ruotsi)

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Vaasan ja Pohjanmaan toiminta-alueelle.

Työtehtävät

Mistä on kyse?

Työtehtäviisi kuuluvat taloushallinto-ohjelmistojen aktiivinen myyntityö, asiakassuhteiden ylläpito sekä syventäminen. Ensisijaisena asiakaskohderyhmänäsi ovat alueesi tilitoimistot sekä sitä kautta pk-yritykset. Aikataulutat itse kalenterisi ja vastaat oman menestyksesi luomisesta. Tukenasi on osaava ja kokenut myyntiorganisaatio sekä muut yhtiön asiantuntijat. Asemapaikkasi on Vaasa tai muu lähialue. Työ vaatii matkustamista Länsi-Suomen alueellasi ja sen tueksi tarjoamme joustavan etätyömahdollisuuden. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset

Näillä teet meihin vaikutuksen

Etsimme myynnin ja asiakkaiden parissa viihtyvää, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä tuloksentekijää. Sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä konsultoivasta B2B-palveluiden myyntityöstä sekä asiakassuhteiden kehittämisestä – mieluiten taloushallinnon tietojärjestelmien tai ratkaisujen parista. Taloushallinnon prosessien tunteminen on tehtävässä menestymisen kannalta oleellista. Asiakaspalvelumme laatu on meille hyvin tärkeää, joten odotamme sinulta ystävällistä ja palveluhenkistä asennetta. Hallitset sekä suullisen että kirjallisen ruotsin ja suomen kielen ja pärjäät luontevasti myös englannin kielellä.

Edut

Miksi meille kannattaa tulla töihin?

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen myyntityöllesi. Oma motivaatiosi, tehokkuuteesi ja tuloksellisuutesi määrittelevät tulevaisuuden toimenkuvasi.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää? Sanna Majava Pooliasta kertoo sinulle mielellään lisää: sanna.majava@poolia.fi, p. 040 7791349.

Voit lähettää hakemuksesi ja cv:si suomeksi tai ruotsiksi palkkatoiveineen mutta huomaathan, että etenemme sopivien henkilöiden kanssa nopeasti, joten älä jätä hakemista viime tippaan. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja Procountor Oy:n välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilö(t)

Procountor

Procountor-Tikon on osa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä ohjelmistoja tuottavan Accountorin ohjelmistoliiketoimintaa. Yhteensä organisaatiossamme työskentelee noin 200 sähköisen taloushallinnon ammattilaista. Ohjelmistotuotteitamme Procountoria ja Tikonia käyttää yli 1.300 tilitoimistoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, ja niillä hoidetaan yli 100.000 pienen ja keskisuuren yrityksen kirjanpitoa. Olemme sähköisen taloushallinnon tiennäyttäjä, ja määrittelemässä niin alan ammattilaisten kuin yritystenkin työtapoja.

Siirry yrityksen kotisivuille

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Hae

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi