B2B Asiakasneuvottelija

  • Finago,
  • B2B Asiakasneuvottelija,
  • Espoo

Lisätty 11 päivää sitten Viitenumero 20595

Hae

Haemme menestyvään ja kasvavaan joukkoomme tuloshakuista ja innostunutta

B2B ASIAKASNEUVOTTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Aloitus on pikainen ja työskentelypaikkasi voi olla missä tahansa päin Suomea, pääkonttori on Espoossa.

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu Procountor ja Tikon taloushallinto-ohjelmistojen aktiivinen myyntityö yritysasiakkaille. Työpäiväsi koostuu muun muassa potentiaalisten asiakkaiden tiedusteluihin vastaamisesta sekä tarjousten ja sopimusten laatimisesta. Vastaat myyntiprosessista kokonaisuudessaan tarjouksen teosta ja tarvekartoituksesta aina sopimuksen tekemiseen asti. Työ tapahtuu ensisijaisesti puhelimella ja sähköpostilla, mutta sisältää mahdollisuuden myös asiakaskäynteihin. Kuulut kuuden hengen Yritysmyynnin tiimiin ja teet yhteistyötä myös yrityksen muiden myyntitiimien ja asiantuntijoiden kanssa.

Edellytykset

Miten teet meihin vaikutuksen

Etsimme myynnin ja asiakkaiden parissa viihtyvää, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä sekä aktiivista ja tavoitteellista tuloksentekijää. Voit olla jo kokeneempi työntekijä tai vasta myyntiurasi alussa oleva henkilö.

Odotamme sinulta kokemusta vaihtelevasta (yritys)asiakastyöstä. Taloushallinnon tuntemus sekä englannin ja ruotsin kielen taidot ovat hakijalle eduksi. Toimistomme sijaitsee Espoossa, mutta työtä on perehdytyksen jälkeen mahdollista tehdä etänä, riippumatta asuinpaikastasi.

Ennen kaikkea arvostamme positiivista, aktiivista ja innostunutta asennetta uuden oppimista kohtaan sekä tiimityöskentelytaitoja ja aitoa paloa myyntiin.

Edut

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen myyntityöllesi.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää? Jos, niin ota vain rohkeasti yhteyttä! Sanna Majava vastaa mielellään kysymyksiin joko sähköpostitse sanna.majava@poolia.fi tai puhelimitse +358 20 7290 838.

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian hakujärjestelmämme kautta tai spostilla tai osoitteella finago@poolia.fi. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja Finagon välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilö(t)

Finago

Procountor + Tikon = Finago

Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä ohjelmistoja tuottavan Accountorin ohjelmistoliiketoimintaa. Yhteensä organisaatiossamme työskentelee noin 200 sähköisen taloushallinnon ammattilaista muun muassa ohjelmistokehityksen, myynnin ja koulutuksen parissa. Ohjelmistotuotteitamme Procountoria ja Tikonia käyttää yli 1.300 tilitoimistoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, ja niillä hoidetaan yli 100.000 pienen ja keskisuuren yrityksen kirjanpitoa. Olemme sähköisen taloushallinnon tiennäyttäjä, ja määrittelemässä niin alan ammattilaisten kuin yritystenkin työtapoja.

Siirry yrityksen kotisivuille

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Hae

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi