Country Manager

  • Dedicare,
  • Country Manager,
  • Helsinki

Lisätty 9 päivää sitten Viitenumero 20761

Hae

Dedicare on toiminut erittäin menestyksellisesti Ruotsin ja Norjan markkinoilla ja toiminnan laajentuessa Suomeen haemme heille nyt Suomen toiminnasta vastaavaa Maajohtajaa.

Country Manager

Etsimme myynti- ja markkinointihenkistä sekä energistä Maajohtajaa vastamaan Dedicaren liiketoiminnan aloittamisesta ja kehittämisestä Suomen markkinoilla.

Työtehtävät

Tärkeimmät tehtävät ovat yrityksen lääkäri- ja sairaanhoitohenkilöstön rekrytoinnin ja henkilövuokrauksen liiketoimintojen aloittaminen ja kehittäminen yrityksen strategian mukaisesti.

Tunnet hoitoalan keskeiset asiakas- ja sidosryhmät sekä viihdyt heidän parissaan. Olet Dedicaren keulakuva, aktiivinen myyntityössä ja tunnistat uudet avautuvat liiketoimintamahdollisuudet.

Edellytykset

Toivomme hakijalta:

- Myyntihenkisyyttä ja energistä asennetta vahvoilla kommunikaatiotaidoilla
- Vankkaa työkemusta hoiva-alalta sekä kaupallista tai terveydenhuoltoalan koulutusta
- Esimieskokemusta ja yrittäjämäistä asennetta
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on etu

Edut

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän vakavaraisen konsernin palveluksessa kasvavalla ja kehittyvällä hoiva-alalla.

Yhteyshenkilö(t)

Dedicare

Dedicare on vuonna 1996 perustettu terveydenhuoltoalan henkilöstöpalveluja tuottava yritys.

Siirry yrityksen kotisivuille

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste

Hae

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi