Distribution Manager

  • Poolia Suomi Oy,
  • Distribution Manager,
  • Helsinki

Lisätty 11 päivää sitten Viitenumero 20623

Hae

Etsimme kansainväliselle vakuutusalan asiakkaallemme

DISTRIBUTION MANAGERIA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.1. - 31.12.2018.

Työtehtävät

Etsimämme henkilö toimii asiantuntijana vakuutustuotteisiin liittyvässä jakelussa, koulutuksessa ja tukimateriaalien (mm. esitteet) suunnittelussa sekä kehittämisessä.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Suomen myyntiorganisaation sekä asiakkaiden (mm. pankit) kanssa ja sinulla on valmius matkustaa työsi puolesta eri puolille Suomea.

Edellytykset

Tehtävästä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidon luemme eduksesi sekä mielellään aikaisempaa kokemusta vakuutus-/rahoitusalalta.

Lisäksi tärkeitä ominaisuuksia ovat erinomaiset sosiaaliset taidot, sujuvat kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot sekä erittäin hyvä esiintymiskyky.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti alla olevien hakuohjeiden mukaisesti!

Yhteyshenkilö(t)

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Poolialla on myös korkein AAA-luottoluokitus.

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Hae

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi