Huoltoassistentti

  • Europress Group Oy,
  • Huoltoassistentti,
  • Kerava

Lisätty 7 päivää sitten Viitenumero 20578

Hae

Etsimme asiakasyrityksellemme Europress Group Oy:lle huoltotiimin vahvistukseksi

HUOLTOASSISTENTTIA

noin 1/2 vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen vakinaistaminen mahdollista. Tehtävä on aluksi osa-aikainen, mutta tarvittaessa muuttuu kokoaikaiseksi. Työaika on 6 tuntia/päivä tai vaihtoehtoisesti 4 päivää/viikko. Työskentely tapahtuu klo 7.00 - 17.00 välillä liukumaa käyttäen.

Työtehtävät

Huoltoassistentti työskentelee huoltokoordinaattorin apuna sekä työparina ja pääasiallisia työtehtäviä tulevat olemaan:

- huoltotöiden laskutus
- laiterekisterin ylläpito
- tietojen päivitys asiakkaiden kiinteistöhallintajärjestelmiin (Tampuuri, RES-Haahtela)
- yleiset toimistotehtävät

Osaamisen ja kokemuksen myötä toimenkuvaan voidaan lisätä raportointia (Excel) ja puhelinvaihteessa/huoltopäivystyksessä tuuraamista.

Edellytykset

Tehtävien hoitaminen edellyttää huolellisuutta, tarkkuutta ja oppimishalua. Aikaisempaa työkokemusta ja koulutusta tärkeämpänä pidämme oikeaa asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä kykyä sietää myös rutiineja. Office-ohjelmien (Excel, Word, Outlook) perushallinta on välttämätöntä ja sujuvan suomen kielen lisäksi arvostamme ruotsin- ja englannin kielten taitoa. Eduksesi katsomme myös IBS Enterprise DC1-version hallinnan.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen työpaikan kehittyvällä ympäristötekniikan alalla.

Yhteyshenkilö(t)

Europress Group Oy

Europress Group Oy on 40-vuotias Pohjois-Euroopan johtava kierrätysteknologian laitteiden valmistaja. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 35 milj. euroa ja henkilöstömme määrä on 160. Vakavaraisena suomalaisena kasvuyrityksenä olemme alamme innovatiivinen suunnannäyttäjä ja edelläkävijä. Päätoimipaikassamme Keravalla suunnittelemme ja valmistamme jätepuristimia ja -paalaimia kaupan, teollisuuden ja julkishallinnon tarpeisiin. Omat myynti- ja huolto-organisaatiomme toimivat Suomen lisäksi Pohjoismaissa ja Venäjällä.

Siirry yrityksen kotisivuille

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Hae

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi