Kuluttajaneuvoja

  • Poolia Suomi Oy,
  • Kuluttajaneuvoja,
  • Vantaa

Lisätty 5 päivää sitten Viitenumero 20938

Hae

Etsimme Itä-Vantaalla toimivalle kansainväliselle organisaatiolle

KULUTTAJANEUVOJAA

pikaisesti alkavaan määräaikaiseen tehtävään, joka kestään vuoden 2019 loppuun.

Työtehtävät

Etsimämme henkilö tulee käsittelemään makeistuotteisiin liittyviä palautteita, joten toivomme asiakaspalvelukokemusta elintarvikealalta esim. työkokemusta kaupasta, ravintolasta, kahvilasta tai valmistavasta teollisuudesta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin osaamisen on eduksi. Lisäksi arvostamme elintarvikelainsäädännön tuntemusta ja hyviä tietoteknisiä taitoja (MS Office) ja sosiaalisen median työkalujen hallintaa.

Lisätiedot

Haethan tehtävää heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Yhteyshenkilö(t)

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste

Hae

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi