Myyntipäällikkö

  • Finago,
  • Myyntipäällikkö,
  • Espoo

Lisätty 11 päivää sitten Viitenumero 20596

Hae

Haemme nyt menestyvään ja vahvassa kasvussa olevaan huipputiimiimme kokenutta ja tuloshakuista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

uuteen tehtävään. Tehtävän aloitus on pikainen/sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

Työssäsi vastaat sähköisen taloushallinto-ohjelmistomme aktiivisesta myyntityöstä, uusasiakashankinnasta ja alueesi potentiaalisten uusien asiakkaiden kontaktoinnista. Asiakaskohderyhmänäsi ovat alueesi tilitoimistot sekä pk-yritykset. Toimit alueellasi hyvin itsenäisesti ja aloitteellisesti, työskentely voi tapahtua myös kotikonttorilta käsin, mutta toivomme, että asuinpaikkasi olisi kuitenkin pääkaupunkiseudun tuntumassa, jossa asiakkaamme ovat. Taustavoimanasi on kokenut myyntiorganisaatiomme sekä muut Finagolaiset. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Keilaniemessä.

Olet pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen tuloksentekijä, jossa yhdistyy aito halu auttaa asiakkaitamme, hyvä tilannetaju ja palo myyntiä kohtaan. Tahtotilanasi on menestyä, ja olet aidosti kiinnostunut sähköisistä palvelukanavista sekä näiden hyödyntämisestä myyntityössä. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja kentällä asiakkaiden parissa olet kuin kotonasi. Rakennat uraasi oman motivaatiosi, tehokkuuteesi ja tuloksellisuutesi pohjalta.

Meillä pääset työskentelemään ystävällisen sähköisen taloushallinnon eturintamassa, kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Jo 1300 tilitoimistoa luottaa tunnettuihin ohjelmistoihimme, jotka on kehitetty tehostamaan tilitoimiston rutiineja sekä parantamaan tilitoimiston ja asiakasyrityksen välistä yhteistyötä. Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen myyntityöllesi.

Edellytykset

Miten teet meihin vaikutuksen

• Sinulta löytyy monipuolista kokemusta ja näyttöjä konsultoivasta BtoB-myynnistä sekä asiakassuhteiden kehittämisestä mieluiten taloushallinnon tietojärjestelmien tai ratkaisujen parista.
• Haluat varmistaa laadukkaan asiakaskokemuksen jokaisessa tilanteessa.
• Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taidosta on myös hyötyä.
• Taloushallinnon ja/tai ohjelmistoalan tuntemus katsotaan eduksesi.

Edut

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen myyntityöllesi.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää? Jos, niin ota vain rohkeasti yhteyttä! Sanna Majava vastaa mielellään kysymyksiin joko sähköpostitse sanna.majava@poolia.fi tai puhelimitse +358 20 7290 838.

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian hakujärjestelmämme kautta tai osoitteella finago@poolia.fi. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja Finagon välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilö(t)

Finago

Procountor + Tikon = Finago

Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä ohjelmistoja tuottavan Accountorin ohjelmistoliiketoimintaa. Yhteensä organisaatiossamme työskentelee noin 200 sähköisen taloushallinnon ammattilaista muun muassa ohjelmistokehityksen, myynnin ja koulutuksen parissa. Ohjelmistotuotteitamme Procountoria ja Tikonia käyttää yli 1.300 tilitoimistoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, ja niillä hoidetaan yli 100.000 pienen ja keskisuuren yrityksen kirjanpitoa. Olemme sähköisen taloushallinnon tiennäyttäjä, ja määrittelemässä niin alan ammattilaisten kuin yritystenkin työtapoja.

Siirry yrityksen kotisivuille

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Hae

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi