Myyntireskontranhoitajan sijaisuus

  • Poolia Suomi Oy,
  • Myyntireskontranhoitaja,
  • Järvenpää

Lisätty 10 päivää sitten Viitenumero 20470

Hae

Etsimme asiakasyrityksellemme Järvenpäähän kokenutta ja ammattitaitoista

MYYNTIRESKONTRANHOITAJAA

pikaisesti alkavaan määräaikaiseen sijaisuuteen, joka kestää n. 3 - 5 kk.

Työtehtävät

Toimenkuvaasi tulee kuulumaan mm. laskujen siirrot, viitesiirrot, myyntisuoritusten kuittaus, luottotappiokuittaukset ja maksumuistutukset. Lisäksi osallistut erilaisiin kuukauden vaihteen tehtäviin, kuten luottovakuuksien ja luottotietojen haku, limiittien päivitys sekä asiakastietojen päivitys ja asiakkaiden perustaminen.

Edellytykset

Odotamme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä useammalta vuodelta, nopeaa omaksumiskykyä ja ajan tasalla olevia it-taitoja (yrityksessä käytössä mm. V10 ja XA). Työntekijänä olet huolellinen, tarkka, tiimityöskentelytaitoinen ja joustava.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti alla olevien ohjeiden mukaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Yhteyshenkilö(t)

Tarja Laakso

+358207290837

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Poolialla on myös korkein AAA-luottoluokitus.

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Hae

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi