Projektitöitä taloushallinnon moniosaajille

  • Poolia Suomi Oy,
  • Projektityöntekijä,
  • Uusimaa

Lisätty 7 päivää sitten Viitenumero 20472

Hae

Asiakkaamme hakevat myös kesällä taloushallinnon ammattilaisia erilaisiin projekteihin ja määräaikaisiin tehtäviin. Meillä on asiakkaita niin pääkaupunkiseudulla kuin kehyskunnissakin ja taloushallinnon monipuolisille osaajille on jatkuvasti kysyntää.

Työtehtävät

Olemme kiinnostuneita monipuolisista ja eritasoisista taloushallinnon osaajista ja hyvistä tyypeistä.

Voit olla taustaltasi jo kokeneempi konkari tai olet juuri valmistunut ja tähtäät työkokemuksen kautta talousammattilaiseksi.

Olemme kiinnostuneista sekä ulkoisen että sisäisen laskennan osaajista, kirjanpitäjistä, reskontranhoitajista ja palkanlaskijoista, voit olla kehittäjä, rahoitusalan osaaja tai voit olla taloushallinnon projekti-/sovellusammattilainen, tilintarkastaja tai jotain muuta. Voit olla myös kouluttaja, talouspäällikkö tai laskutukseen, ostolaskuihin, tai maksuliikenteeseen erikoistunut tekijä. Myös tilitoimiston kirjanpitäjistä (etuna KLT) olemme hyvin kiinnostuneita.

Olemme kiinnostuneita ihan jokaisesta teistä!

Edellytykset

Sinulla on kokemusta erilaisista, mielellään myös sähköisistä, taloushallinnon sovelluksista ja olet tottunut oppimaan uusia ja toimimaan usean sovelluksen ympäristössä ja Excelin käyttö on sinulle erittäin tuttua.

Englannin kielen käyttökokemus on etu ja jos hallitset muitakin kieliä – aina parempi! Mutta suomen kielen hallitseminen on ensisijainen.

Tyypillisesti taloushallinnon ammattilaisena työotteesi on huolellinen ja tarkka, et viilaa pilkkua, mutta suhtaudut vakavasti yksityiskohtiinkin, kokonaiskäsitystä menettämättä. Pidät numeroista ja osaat "lukea" numeroita ja tehdä päätelmiä niiden avulla, looginen ja analyyttinen päättelykykysi on vahva. Osaat konsultoida sisäisiä/ulkoisia asiakkaitasi ja tuottaa osaamisellasi muille lisäarvoa.

Jotta tulet ihmisten kanssa toimeen ja osaat toimia tiimissä, toivomme, että olet ulospäin suuntautunut, joustava ja ystävällinen, saat aikaan asioita ja pysyt aikataulussa.

Lisätiedot

Kesän projektitehtäviä koskeva haku on nyt avattu - mikäli olet valmis aloittamaan vaikka heti, hae tehtävää järjestelmämme kautta - kaltaiselle osaajalle on jatkuva kysyntä!

Yhteyshenkilö(t)

Poolia / Rekrytointi

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Poolialla on myös korkein AAA-luottoluokitus.

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Hae

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi