Rakennesuunnittelija

  • Poolia Suomi Oy,
  • Rakennesuunnittelija,
  • Helsinki

Lisätty 11 päivää sitten Viitenumero 21140

Hae

Etsimme Itä-Pasilassa sijaitsevalle alallaan arvostetulle vaativiin hankkeisiin erikoistuneelle asiantuntija-asiakkaallemme kokenutta

RAKENNESUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään elo-syyskuun 2019 vaihteessa.

Työtehtävät

Työskentelet asiantuntijaryhmien kanssa ja vastaat suunnittelun ohjauksesta ja tarkastuksesta sekä teet myös itsenäistä suunnittelua (FEM-analyysit, mitoitus, rakenneratkaisuiden määrittäminen), kommunikoit tilaajan teknisen yhteyshenkilön kanssa sekä käyt työmailla ja keskustelet säännöllisesti työmaiden vastaavien kanssa.

Teet itsenäisiä päätöksiä ja otat itsenäistä vastuuta työstäsi mutta saat tueksesi asiantuntijaryhmän, jonka kanssa muodostatte suunnittelun rautaisen osaamisen ytimen.

Edellytykset

Edellytämme DI tai AMK- koulutusta ja rakenteiden mekaniikan, rakentamismääräysten sekä Eurokoodien tuntemusta. Erilaisten mitoitus- ja FEM-laskentaohjelmien osaaminen on välttämätöntä ja eduksi laskemme Tekla Structures -tuntemuksen.

Toivomme, että sinulla on työkokemusta vähintään seitsemän vuoden ajalta betonirakenteiden suunnittelu- ja mitoitustehtävistä. Fise V ja V+ pätevyys betonirakenteiden suunnittelusta katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta suuremmista aiemmista projekteista.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja laajan tehtäväkentän joustavassa tiiviissä organisaatiossa ja kilpailukykyiset henkilöstöedut, jotka muodostuvat mm. Extra-terveysturvavakuutuksesta, laajennetusta työterveyshuollosta, koulutusmahdollisuuksista, lounasedusta ja kuntosalin vapaasta käyttömahdollisuudesta.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti hakuohjeiden mukaan ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi!

Lisätietoja tehtävästä antavat Poolia Suomi Oy:ssä:

Yhteyshenkilö(t)

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi