Service Desk osaaja

  • Poolia IT,
  • Service Desk osaaja,
  • Helsinki

Lisätty 14 päivää sitten Viitenumero 20469

Hae

Globaali, merkittävä ICT-kokonaisratkaisuja tarjoava asiakkaamme etsii nyt kauttamme positiivista sekä hyvällä asenteella varustettua

OSAAJAA SERVICE DESKIIN

toimimaan ykköstason -tukitehtävissä merkittävien ja laajojen infra-ympäristöjen parissa. Tässä on sinulle erinomainen mahdollisuus päästä oppimaan ja kehittymään.

Työ alkaa pian/sopimuksen mukaan ja on kestoltaan pitkäaikainen.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluvat suurten yritysasiakkaiden teknisiin vikatilanteisiin liittyvien yhteydenottojen vastaanottaminen puhelimitse ja sähköpostitse. Työt sisältävät myös tukipyyntöjen analysointia, kirjaamista sekä ratkaisemista etäyhteyttä hyödyntämällä. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti Microsoft Windows ympäristöissä.

Työ tapahtuu arkisin toimistotyöaikojen puitteissa (EI mahdollisuutta ilta-, viikonloppu-, loma-, etä- tai osa-aika työskentelyyn).

Edellytykset

Tietotekniseltä puolelta edellytämme osaamista uusimmista MS Windows käyttöjärjestelmistä ja toimistosovelluksista. Odotamme myös ymmärrystä IT-infrastruktuurista, sen sisällöstä sekö käsitteistä kuten esim. ITIL ja SLA:n mukaisesta palvelutoiminnasta.

Merkittäväksi eduksi lasketaan aiempi kokemus vastaavanlaisista etätukitehtävistä / teknisistä asiakaspalvelutehtävistä, eritoten isoista asiakasympäristöistä (HUOM! Työkokemukseksi lasketaan myös kesätyöt ja työharjoittelujaksot).

Lisäksi arvostamme tehtävään soveltuvaa IT-alan koulutusta (Tradenomi, Insinööri, Datanomi tmv). Voit olla myös opiskelija tai opintojesi loppuvaiheessa oleva, tärkeää on, että pystyt toimistoaikoina tapahtuvaan kokoaikatyöhön.

Kielitaidon osalta edellytämme selkeää suomen kielen kommunikointikykyä sekä sujuvaa kykyä tuottaa ymmärrettävää tekstiä. Englanninkielen taito on välttämätöntä tehtävässä menestymiseen. Ruotsin kielen osaaminen on erittäin merkittävä etu!

Tämän lisäksi on oleellista, että olet aidosti motivoitunut työskentelemään teknisissä puhelintukitehtävissä, ymmärrät roolin tärkeyden sekä sen vaikutuksen niin asiakkaaseen kuin koko palveluliiketoimintaan.

Työ on ajoittain hyvinkin hektistä, joten priorisointi ja paineensietokyky ovat oleellisia tehtävässä pärjäämisen kannalta. Prosessien mukaisen toiminnan ymmärrys ja ohjeistusten noudattaminen ovat tärkeitä, kuten myös täsmällisyys ja rutiinien sietäminen. Työskentely tapahtuu yhteistyössä muun tiimin ja eri sidosryhmien kanssa.

Edut

Tarjoamme erinomaisia mahdollisuuksia monipuolisten tehtävien parista suuressa ja kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa. Lisäksi saat yhtenäisen ja osaavan tiimin tuen, miellyttävän työympäristön sekä mahdollisuuden tekniseen kehittymiseen. Pystyt omalla toiminnallasi vaikuttamaan myös pitkäjänteiseen urakehitykseen. Työtehtävä itsessään tarjoaa Sinulle mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan merkittävien kansainvälisten organisaatioiden IT-infran toimintaa sekä rakennetta!

Lisätiedot

Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Haastattelut käynnistyvät heti ja työt alkavat mahdollisimman pian. Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera, kuulisimme mielellämme miksi juuri SINÄ olisit sopiva henkilö tähän tehtävään! Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin.

Yhteyshenkilö(t)

Poolia IT

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Poolialla on myös korkein AAA-luottoluokitus.

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Hae

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi