Taloushallinnon asiantuntija tuotekehitykseen

  • Finago,
  • Taloushallinnon asiantuntija tuotekehitykseen,
  • Tampere

Lisätty 6 päivää sitten Viitenumero 20580

Hae

Etsimme nyt Tikon-ohjelmiston kehitystyön tueksi positiivista ja tehokasta

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA TUOTEKEHITYKSEEN

Tampereen toimipisteeseemme. Aloitus on pian/sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

Työskentelet yhteistyössä asiantuntijoiden ja ohjelmistokehittäjien kanssa vastuualueenasi uusien vaatimusten kuvaaminen sähköisen taloushallinnon ohjelmistoomme. Tuet ohjelmistokehitystämme taloushallinnon asiantuntemuksesi kautta, rakennat näkemystä asiakkaille eniten lisäarvoa tuottavista vaatimuksista ja teet niistä kuvauksia. Lisäksi pääset vaikuttamaan ohjelmistomme kehittymiseen myös laajemmin ja tekemään yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa.

Tikon-ohjelmisto muodostaa loppukäyttäjille suunniteltujen NetTikon-työvälineiden kanssa kattavan taloushallinnon ohjelmistokokonaisuuden tilitoimistoille ja yrityksille. NetTikon on erityisesti suunniteltu organisaation loppukäyttäjille hyödyntäen uusinta selainriippumatonta teknologia huomioiden työaseman, tabletin tai älypuhelimen asettamia vaatimuksia skaalautuvuudesta ja käytettävyydestä.

Edellytykset

Miten teet meihin vaikutuksen

• Sinulta löytyy hyvää osaamista talous-, palkka- ja/tai materiaalihallinnosta
• Olet käyttänyt useampaa talous- ja palkkahallintosovellusta
• Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi

Plussaa ovat

• kokemus talous- ja/tai palkkahallinnon tehtävistä, erityisesti tilitoimistoalalta
• Tikon- ja NetTikon-ohjelmien käyttökokemus
• osaaminen kirjallisten dokumenttien ja prosessikuvausten laadinnasta
• ruotsin kielen taito

Olet positiivinen ja taitava viestijä, joka työskentelee oma-aloitteisesti ja päämäärätietoisesti. Osaat itsenäisesti etsiä ratkaisuja ja tehdä oma-aloitteisesti ehdotuksia. Ratkot vaivatta vaativiakin ongelmatilanteita ja sinulla on luontainen kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Otat mielelläsi kokonaisuudesta vastuun ja työskentely tiimityönä motivoi sinua. Haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi sähköisen taloushallinnon alalla.

Edut

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää? Jos, niin ota vain rohkeasti yhteyttä! Sanna Majava vastaa mielellään kysymyksiin joko sähköpostitse sanna.majava@poolia.fi tai puhelimitse +358 40 779 1349.

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten voit lähettää meille hakemuksesi, CV:si ja portfoliosi palkkatoiveineen hakujärjestelmämme kautta tai sähköpostilla osoitteella finago@poolia.fi. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja Finagon välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilö(t)

Finago

Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä ohjelmistoja tuottavan Accountorin ohjelmistoliiketoimintaa. Yhteensä organisaatiossamme työskentelee noin 200 sähköisen taloushallinnon ammattilaista muun muassa ohjelmistokehityksen, myynnin ja koulutuksen parissa. Ohjelmistotuotteitamme Procountoria ja Tikonia käyttää yli 1.300 tilitoimistoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, ja niillä hoidetaan yli 100.000 pienen ja keskisuuren yrityksen kirjanpitoa. Olemme sähköisen taloushallinnon tiennäyttäjä, ja määrittelemässä niin alan ammattilaisten kuin yritystenkin työtapoja.

Siirry yrityksen kotisivuille

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Hae

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi