Taloushallinnon assistentti

  • Poolia Suomi Oy,
  • Taloushallinnon assistentti,
  • Vantaa

Lisätty 16 päivää sitten Viitenumero 20794

Hae

Etsimme Itä-Vantaalla toimivalle kansainväliselle organisaatiolle reipasta, kielitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä

Taloushallinnon assistenttia

Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää noin kolme kuukautta.

Työtehtävät

- toimittajatietojen hallinta SAP järjestelmässä
- käyttäjähallinta Baswaressa
- tiketöintijärjestelmään tulevien tukipyyntöjen seuranta, ratkaiseminen ja eteenpäin vienti
- laskujen skannaus
- ostoreskontran postien lajittelu
- kyselyihin vastaaminen ja yleinen osaston asiakaspalvelu puhelimitse

Edellytykset

Asiakkaamme odottaa aiempaa kokemusta ja ymmärrystä taloushallinnosta ja ostoreskontrasta. Olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ulospäinsuuntautunut taloushallinnon tradenomi/merkonomi/kandi. Työtapasi on asiakaslähtöinen, tarkka ja vastuullinen. Sinulla on hyvät IT taidot (esim. SAP, Basware) ja olet kielitaitoinen - sujuvat suomi, englanti ja ruotsi.

Edut

Työ soveltuu erinomaisesti kaupallisen alan opiskelijalle/osaajalle, joka haluaa kerryttää kokemustaan taloushallinnon tehtävistä suuressa kansainvälisesti toimivassa organisaatiossa.

Lisätiedot

Haethan tehtävään mielellään mahdollisimman pikaisesti ilmoituksen ohjeiden mukaisesti. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilö(t)

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Poolialla on myös korkein AAA-luottoluokitus.

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Hae

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi