Tilaustenkäsittelijä (Order Entry Specialist)

  • Abbott Oy,
  • Order Entry Specialist,
  • Espoo

Lisätty 11 päivää sitten Viitenumero 20655

Hae

Etsimme asiakkaallemme Abbott Oy:lle terveysteknologian tuntemusta omaavaa asiakaspalveluhenkistä ja ongelmanratkaisukykyistä

TILAUSTENKÄSITTELIJÄÄ (Order Entry Specialist)

Työskentelet osana Abbottin Diabetes Care -divisioonaa ja tehtävässä vastaat tilaustenkäsittelyprosessista yhdessä muun tiimin kanssa. Päävastuualueisiisi kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, tuotetilausten käsittely ja ongelmien ratkaiseminen sekä asiakaslaskutuksen hoitaminen. Lisäksi tehtävän hoitoon kuuluu yleisiä toimistotehtäviä.

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi tai merknomi)
- aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, tilaustenkäsittelystä ja tilaustenkäsittelyohjelmistoista
- hyviä IT-taitoja, erityisesti MS Office -ohjelmistoista
- kiitettävää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
- tiimityötaitoja ja joustavuutta.

Eduksesi katsomme AS400 tilaustenkäsittelyohjelman käyttökokemuksen, aikaisemman kokemuksen terveysteknologian tai vastaavien teknisten tuotteiden parista sekä asiakastuntemuksen. Eduksesi katsomme erityisesti ruotsin kielen taidon ja aikaisemman kokemuksen kansainvälisessä tiimissä toimimisesta.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn kansainvälisessä ja menestyvässä terveysteknologian ympäristössä, hyvät työsuhde-edut sekä osaavat kollegat ja säännöllistä koulutusta. Abbottin toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa.

Yhteyshenkilö(t)

Abbott Oy

Abbott Oy on osa maailmanlaajuista Abbott Laboratories konsernia, jolla on 130 vuoden kokemus ihmisten hyvinvoinnin parantamisesta. Abbott Oy harjoittaa sairaalatarvikkeiden, verensokerimittareiden ja mittausliskojen maahantuontia, tukkukauppaa ja markkinointia. Vuonna 2016 Abbott Oy:n liikevaihto oli 20,9 miljoona euroa. Abbott konsernilla on Suomessa noin 60 työntekijää ja maailmanlaajuisesti noin 94 000 työntekijää. www.abbott.com

Siirry yrityksen kotisivuille

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Hae

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi