UX Designer

  • Accountor Finago,
  • Sovelluskehittäjä,
  • Espoo

Lisätty 19 päivää sitten Viitenumero 20988

Hae

Tule mukaan luomaan sähköisen taloushallinnon tulevaisuutta! Taloushallintoala käy läpi radikaalia muutosta, jossa tekoäly ja koneoppiminen tulevat hoitamaan perinteiset rutiinitehtävät. Alan ammattilaisten rooli muokkautuu asiakkaidensa liiketoimintaa tukeviksi neuvonantajiksi. Sähköisten järjestelmien ihmiskeskeisellä suunnittelulla ja keskustelevilla käyttöliittymillä on olennainen rooli tämän tulevaisuudenkuvan määrittelyssä.

Haemme käyttöliittymien ja käyttäjäkeskeisen suunnittelun (UX/UI) ammattilaista vahvistamaan Design tiimiämme Accountor Finagon tuotekehityksessä Espoossa.

Työtehtävät

Toimit tiiviissä yhteistyössä Product ownereiden ja ohjelmistokehittäjien kanssa tuoden käyttäjäkeskeiset menetelmät, kuten käyttäjätutkimuksen, protoilun sekä käyttäjätestauksen, osaksi päivittäistä tuotekehitystyötä. Ymmärrät prosessit ja kokonaisuuden sekä käyttäjän tarpeet kulloinkin kehitettävissä ohjelmiston osa-alueissa, ja suunnittelet näiden pohjalta ammattimaisella otteella käytön flown ja käyttöliittymän. Työkaluina käytät niin kynää ja paperia, digitaalisia protoja kuin kommunikointitaitojasikin.

Osana Design-tiimiä olet mukana edistämässä käyttäjäkeskeistä tuotekehitystä kasvavassa ohjelmistoyrityksessä.

Design-tiimistä lisää Instassa: @finago.design

Edellytykset

Odotamme sinulta:

- Vahvaa osaamista ja näyttöä käyttöliittymäsuunnittelusta.
- Käyttäjälähtöiset suunnittelumenetelmät ja hyvän käytettävyyden periaatteet ovat sinulle tuttuja.
- Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin.
- Hallitset niin digitaaliset suunnittelutyökalut kuin käsin piirtämisenkin.
- Taustallasi on soveltuva koulutus tietotekniikan, teollisen muotoilun, graafisen suunnittelun tai muun vastaavan alan parista.

Olet avarakatseinen ja taitava kommunikoimaan, ja ymmärrät helposti muiden näkökulman. Innostut ongelmanratkomisesta ja uuden oppimisesta, ja sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Otat mielelläsi vastuuta, ja tartut oma-aloitteisesti käytännön suunnittelutehtäviin.

Edut

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, erittäin kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää? Sanna vastaa mielellään kysymyksiin puh. 040 7791349 tai sähköpostilla sanna@poolia.fi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten voit lähettää meille hakemuksesi, CV:si ja portfoliosi, palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen finago@poolia.fi . Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja Accountor Finagon välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilö(t)

Accountor Finago

Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä ohjelmistoja tuottavan Accountor Groupin ohjelmistoliiketoimintaa. Yhteensä organisaatiossamme työskentelee yli 220 sähköisen taloushallinnon ammattilaista muun muassa ohjelmistokehityksen, myynnin ja koulutuksen parissa. Ohjelmistotuotteitamme Procountoria ja Tikonia käyttää yli 2.500 tilitoimistoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Olemme sähköisen taloushallinnon tiennäyttäjä, ja määrittelemässä niin alan ammattilaisten kuin yritystenkin työtapoja.

Siirry yrityksen kotisivuille

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste

Hae

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi