Vientiassistentti

  • Poolia Suomi Oy,
  • Vientiassistentti,
  • Järvenpää

Lisätty 12 päivää sitten Viitenumero 20700

Hae

Haemme asiakasyrityksellemme Järvenpäähän

VIENTIASSISTENTTIA

määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää noin 6 kk.

Työtehtävät

Etsimme henkilöä hoitamaan kansainvälisten automaatioprojektien hallintaan ja jälkipalveluihin liittyviä tehtäviä, kuten kuljetusjärjestelyjä, vientisopimusasioita, laskutusta ja veroasioita.

Edellytykset

Odotamme sinulta kaupallista koulutusta, kokemusta kansainvälisestä kaupasta sekä hyvää englannin kielen taitoa. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää reipasta otetta työhön, järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja vastuuntuntoa.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuolisia tehtäviä kasvavalla alalla, innostuneen työilmapiirin sekä tehtävän vaatiman perehdytyksen.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut viikolla 11!

Yhteyshenkilö(t)

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Poolialla on myös korkein AAA-luottoluokitus.

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Hae

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi