Helsinki

Insurance Sales Advisor

Haemme tunnetulle finanssialan asiakkaallemme Helsingin kantakaupungin alueelle useaita palvelu- ja myyntihenkisiä Insurance Sales Advisoreita käynnistyvään projektiin. Projekti kestää noin kolmen kuukauden ajan ja työt alkavat 3.8.2020
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Mistä on kyse?

Asiakkaamme perustaa uutta myyntitiimiä, jonka tavoitteena on uudenlaisen vakuutusalan tuotteen aktiivinen myynti b-to-c asiakkaille. Puhelin tulee olemaan merkittävä työvälineesi, joten aiempi myyntikokemus ja asiakaspalvelukokemus laina- vakuutus- ja pankkipalveluiden parista ovat sinulle erittäin suureksi eduksi. Toivomme hyviä it-taitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kieltä. 

Edut

Tässä on erinomainen mahdollisuus kerryttää myyntikokemusta suuresta finanssialan asiantuntijaorganisaatiosta ja sen prosesseista. 

Lisätiedot

Työt alkavat 3.8.2020 ja kestävät ainakin kolmen kuukauden ajan. Työ on kokoaikainen ja sijoittuu toimistoaikoihin (ma-to klo 9-20 välille sekä perjantaisin 8:30-16:30 välillä). 

Haethan tehtävää nopeasti englanninkielisellä CV:llä ja hakemuksella. 

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
10.06.2020
Viitenumero
2039647
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839