Helsinki

IT-koordinaattori Pitäjänmäkeen

CGI:n Elinkaaripalveluiden energinen tehotiimi hakee uutta kollegaa! Oletko sinä seuraava Palvelukoordinaattori? Tämä tehtävä on alkuun puolen vuoden mittainen määräaikaisuus, jossa jatko katsotaan tiimin työtilanteen mukaan. Huomioithan, että tämän tehtävän palvelukielinä ovat suomi ja englanti, joista toivomme sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Kyseessä on erittäin monipuolinen ja laaja-alainen tehtäväkenttä, johon sisältyy:

– työasemien, kannettavien ja muiden oheislaitteiden tilausten ja -tiedustelujen vastaanotto ja selvittely
– tilausten syöttäminen, seuranta ja raportointi
– laiterekisterin ylläpito
– laitehankinnoissa konsultointi
– erinäisten laiteprojektien edistäminen sovittujen aikatavoitteiden mukaan sekä näistä raportoiminen
– aktiivisena yhteyshenkilönä eri sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden välillä toimiminen

Tässä tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä CGI:n service deskin sekä lähitukitiimien kanssa. Käytät työssäsi useita järjestelmiä ja Excel on myös päivittäisessä käytössäsi.

Edellytykset

Tehtävän kannalta on oleellista, että viihdyt tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa tehtävissä sekä kommunikoit sujuvasti asiakasrajapinnassa suomen ja englannin kielellä. 

Hyvää pohjaa tehtävässä menestymiselle antaa ensisijaisesti tietotekniikan (tai esim. liiketalouden) opinnot esim. IT-tradenomi tai datanomi sekä työkokemus esim. vaativasta asiakaspalvelusta, teknisestä tuesta tai tilaus-toimitusketjun eri vaiheista. 

IT-kokonaispalveluprosessin ymmärtäminen laitteiden, huoltojen ja sopimusten näkökulmasta on merkittävä etu, mutta ei välttämättömyys. Tärkeintä on kiinnostus uuden oppimista kohtaan sekä kyky työskennellä myös tarkkutta vaativassa työssä ja itseohjautuvasti.

Edut

Tässä on mahdollisuus päästä näkemään alallaan erittäin tunnetun ja kansainvälisen yrityksen toimintaa sekä päästä hyödyntämään kielitaitoa monipuolisesti päivittäisessä työskentelyssä. 

CGI:n toimitilat sijaitsevat erittäin hyvien yhteyksien päässä Helsingin Pitäjänmäessä. 

Tule osaksi iloista ja yhteen hiileen puhaltavaa porukkaa!

Lisätiedot

Hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi, joten haethan tehtävää pikimmiten lähettämällä hakemuksesi ja CV:si.

Yhteyshenkilöt

CGI Suomi Oy

CGI (Consultants to Government and Industry) tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. Olemme sitoutuneita auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa, tarjoamaan asiantuntijoillemme palkitsevan uran sekä tuottamaan osakkeenomistajillemme merkittäviä tuottoja. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
01.08.2019
Viitenumero
259713
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839