Espoo

IT Service Specialist

Oletko työskennellyt muutaman vuoden ajan teknisen asiakaspalvelun ja pienkehityksen parissa? Saatat olla etsimämme IT Service Specialist!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Asiakkaamme Kupari Solutions Oy etsii nyt asiakasrajapinnassa viihtyvää teknistä asiantuntijaa työskentelemään yhteistyössä asiakkaiden ja tuotekehitystiimin kanssa. Päivittäiseen työhösi kuuluu asiakasyhteydenottojen vastaanottaminen ja näistä kattavien JIRA tikettien laatiminen, joista osan ratkaiset itsenäisesti tai ohjaat eteenpäin ohjelmistokehittäjille ratkaistavaksi. Lisäksi opastat ja koulutat käyttäjiä varmistaen ohjelmistojen sujuvan käyttäjäkokemuksen. Osallistut tulevaisuudessa myös tuotteiden ja asiakkaiden yhteistyön kehittämiseen Project Managerin sekä Product Ownerin ominaisuudessa.

Töitä tehdään arkisin palveluaikojen puitteissa noin klo 8:30-17 välillä.

 Mitä toivomme sinulta?

  • Teknistä asiakaspalvelutaustaa (esim. Technical Support/Service Desk, JIRA)
  • Palvelinymmärrystä (Azure)
  • Ohjelmoinnin perusteiden hallintaa tai kiinnostusta oppia (DotNetcore C#, Angular, SQL)
  • Teknistä valmiutta tehdä itsenäisesti pienkehitystä ja yksinkertaisia bugi-korjauksia
  • Kiinnostusta ongelmanratkaisua kohtaan
  • Erinomaisia viestinnällisia taitoja ja tilannetajua teknisten asioiden osalta
  • Kykyä edistää asioita sovittujen aikataulujen puitteissa
  • Koulutustaustaa tietotekniikan (esim. ohjelmoinnin) parista

Mitä Kupari Solutions Oy tarjoaa sinulle?

Asiakkaamme on pieni ja ketterä perheyhtiö, joka tarjoaa kiinnostavan ja laajan tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuutta tulevaisuudessa laajentaa tehtäväkuvausta myös projektihallinnan ja tuoteomistajuuden puolelle. 

Kupari Solutionsin toimitilat sijaitsevat Espoossa. Töitä tehdään hybridimallin mukaisesti osin etänä ja osin paikan päällä. Aloitus on sovittavissa loppukeväälle tai kesälle. 

Lisätiedot

Mikäli tämä kuvaus herätti kiinnostuskesi niin valjastathan osaamisesi CV:n ja hakemuksen muotoon ja liitä itsesi mukaan hakuun. Huomaathan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää pian.

Lisätietoja voit kysyä Sigrid Puhilas-Ikoselta (sigrid@poolia.fi & 020 7290 839) tai Tarja Laaksolta (tarja@poolia.fi& 020 7290 837).

Kupari Solutions Oy

Kupari Solutions Oy:n historia alkaa vuodessa 1976, jolloin Insinööritoimisto Kupari Oy aloitti toimintansa. Yhtiömme liiketoiminta on kiteytynyt yhteiskunnan tietoteknisen murroksen mukana LVIS suunnittelusta ja energiakatselmustoiminnasta IT yhtiöksi. Tänään AVUX on markkinoiden käytetyin ja laajimmalle levennein kiinteistöhuollon työnohjausjärjestelmä. Järjestelmää käyttää yli 20 000 aktiivista käyttäjää joka päivä. Yhtiömme toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä sekä Espoossa. Kaikki järjestelmät ovat omaa tuotantoamme, suomalaista työtä. Järjestelmäkehitys tapahtuu hyvin tiiviissä yhteistyössä kaikkien asiakkaidemme kanssa. Toimimme rajapintayhteistyössä kaikkien keskeisten alan toimijoiden kanssa. Asiakkaillemme tarjoamme erittäin luotettavaa kumppanuutta ja asiakaspalvelua.

Lue täältä lisää

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
03.03.2021
Viitenumero
3225995
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839