Espoo

IT Specialist

Asiakkaamme etsii nyt palveluhenkistä ja innostunutta IT Specialistia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen hyvien kulkuyhteyksien päähän Espoon Olarinluomaan.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Työskentelet osana IT Operations tiimiä ensisijaisesti työasemiin ja työasemaympäristöön liittyvissä päivittäisissä asioissa. Tuet Orion Diagnostican henkilöstöä kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä tiedusteluissa, järjestelmien ylläpidossa sekä niiden kehittämisessä. Teet myös tiivistä yhteistyötä ulkoisten kumppaneiden kanssa varmistaen henkilöstön teknisten työkalujen toimivuuden ja lisäarvon työn tekemisessä.

Edellytykset

Toivomme sinulta IT-alan koulutustaustaa (mm. IT-tradenomi) sekä aiempaa jo muutaman vuoden työkokemusta työasemien parista esim. service deskin, lähituen tai järjestelmäasiantuntijan työtehtävistä. Arvostamme kokemusta Office365 sovelluksista sekä seuraavien työkalujen tuntemusta: Azure, Active Directory, Intune, Microsoft Exchange, Teams ja Sharepoint. Microsoftin sertifikaatit ja tietoturvaosaaminen sekä aiempi kokemus konesali- sekä pilviympäristössä työskentelystä ovat myös erittäin isoksi eduksi tässä tehtävässä. Koska yritys toimii kansainvälisessä ympäristössä, osaat kommunikoida sujuvasti myös englanniksi.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä yhdessä Suomen IVD-alan kärkiyrityksessä monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä osana tiivistä IT-tiimiä ja dynaamista liiketoimintaympäristöä. Tulevaisuudessa tässä tehtävässä pääset kehittämään toimenkuvaasi myös kiinnostuksen mukaan ja osallistumaan erilaisiin kehitysprojekteihin. Esimiehenäsi ja työparinasi toimii Head of IT Operations, joka myös perehdyttää sinut tehtävään.

Lisätiedot

Valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Haluprosessi käynnistyy pikaisesti ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä syys-lokakuun aikana. Jos kiinnostuksesi heräsi, niin haethan paikkaa mahdollisimman pian!

Yhteyshenkilöt

Sigrid Puhilas-Ikonen
sigrid@poolia.fi
+358207290839

Annastiina Korpi
annastiina@poolia.fi
+358 20 7290 835

Orion Diagnostica Oy

Orion Diagnostica Oy on johtava IVD-alan yritys, joka keskittyy vieritestaukseen. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme nopeita ja helppokäyttöisiä diagnostisia testejä ja testiratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille, erityisesti perusterveydenhuollossa. Tuotteemme on suunniteltu parantamaan terveydenhuollon tehokkuutta ja yksilöiden hyvinvointia. Meillä on omia myyntikonttoreita ja laaja jakeluverkosto, joka kattaa yli 60 maata. Myynnistämme 90% tulee kansainvälisiltä markkinoilta. Olemme rakentaneet hyvinvointia asiakkaillemme yli 40 vuoden ajan. Orion Diagnostica Oy:n omistaa pohjoismaisen pääomasijoitusyhtiö Axcel Management A/S:n hallinnoima sijoitusrahasto.

Siirry yrityksen sivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
03.09.2019
Viitenumero
430098
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839