Vantaa

IT Support Specialist

Makita on yksi maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista, jolle etsimme nyt kahta IT Support Specialistia vahvistamaan heidän Nordic tason IT-tiimiä. Kyseessä on vakituinen tehtävä, jossa työskentely tapahtuu Makitan Vantaan toimipisteellä.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tässä tehtävässä työskentelet laajasti yrityksen IT-infran tuki- ja ylläpitotehtävien parissa ja työhösi kuuluu mm. Windows työasematuen (ohjelmisto- ja laitetuki, loppukäyttäjätuki) ja palvelinten ylläpitoon liittyvät toimenpiteet, käyttöönottoasennukset ja ohjelmistopäivitykset sekä tulevaisuudessa myös erilaisiin Nordic tason digitalisaatioprojekteihin osallistuminen. Lisäksi koulutat ja perehdytät muita työntekijöitä järjestelmien käytössä sekä ylläpidät IT-ohjeistuksia.

Suomen yksikön tietohallinnossa työskentelee esimiehesi lisäksi kolme asiantuntijaa ja teet myös tiivistä yhteistyötä muiden Nordic ja Baltian maiden kollegojesi kanssa. Englanti on tärkeä työkieli tässä tehtävässä ja edellytämmekin sen sujuvaa osaamista suullisesti, että kirjallisesti. Tulevaisuudessa tähän tehtävään tulee myös sisältymään satunnaista matkustamista Euroopan alueella.

Edellytykset

Tämä itsenäinen, laaja ja vastuullinen tehtävä sopii hyvin kokeneelle Windows 10 työasema- ja palvelinpuolen osaajalle. Olet työskennellyt joko yrityksen sisäisessä tietohallinnossa tai ulkoisen palveluntarjoajan puolella esim. järjestelmäasiantuntijana. Arvostamme kovasti Windows 10 työasema- ja palvelinpuolen osaamista sekä kokemusta O365, Microsoft Azuren ja Sharepointin parista. Lisäksi arvostamme kokemusta ERP järjestelmistä, Microsoft Intune:sta, SQL tietokantojen parista sekä Power BI, IBM Power ja FortiGate osaamista.

Vastuullinen ja monipuolinen työ tulee edellyttämään itseohjautuvuutta, luotettavuutta ja täsmällisyyttä. Osaat aikatauluttaa omaa työskentelyäsi ja edistää asioita sovittujen aikataulujen puitteissa, olet tarkka ja sinulla on hyvät projektinhallintataidot. Oleellista on myös annettujen ohjeiden noudattaminen sekä oma-aloitteisuus ja aktiivisuus kysyä epäselvissä tilanteissa.

Edut

  Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen alallaan tunnetussa ja vakaassa yrityksessä, työntekijäystävällisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään laajojen ja vaihtelevien työtehtävien pariin osaksi kokenutta ja kannustavaa tiimiä. Makita tarjoaa erinomaiset puitteet tehtävässä menestymiseen, uusien asioiden oppimiseen ja tekniseen kehittymiseen.

  Lisätiedot

  Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveen kera pian, sillä hakuprosessi käynnistyy nopeasti ja tehtävä pyritään täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Jos tehtävästä tai hakuprosessista herää kysyttävää niin ethän epäröi olla yhteydessä PooliaIT:n konsultteihin:

  Sigrid Puhilas-Ikonen
  sigrid@poolia.fi
  +358 20 7290 839

  Annastiina Korpi
  annastiina@poolia.fi 
  +358 20 7290 835

  Makita Oy

  Me olemme Makita – yksi maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista. Toimitamme sähkö- ja polttomoottorityökaluja, niiden lisätarvikkeita ja asiantuntevaa palvelua erityisesti rakentamiseen, teollisuuteen sekä kuluttajasektoriin. Makita on ollut ammattilaisen ja aikaansaajan valinta kaikilla mantereilla jo yli 100 vuoden ajan. Meillä on siis pitkät perinteet, mutta katseemme on käännetty tulevaisuuteen: Innovatiivisuus on toimintamme perusta ja siihen kannustamme kaikkia työntekijöitämme. Emme seuraa trendejä, vaan luomme niitä. 

  Innovatiivisuus ja kehitys syntyvät sitoutuneesta yhteistyöstä. Siksi tarjoamme työntekijöillemme laajaa ja pitkäaikaista perspektiiviä paitsi koko alaan myös heidän omiin tehtäviinsä. Tämä tarkoittaa vakaata työpaikkaa sekä vaihtelevia työtehtäviä. Annamme siis työntekijöidemme käyttää omia työkalujaan parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä eritaustaiset tekijät työskentelevät yhdessä, oppivat toisiltaan ja jakavat tietoa eteenpäin. Se luo ystävällisen ja aikaansaavan ympäristön, jossa viihdytään pitkään.

  Sijainti
  Vantaa
  Työsuhteen tyyppi
  Vakituinen
  Ilmoitus jätetty
  12.11.2020
  Viitenumero
  2452386
  Yhteyshenkilö

  Annastiina Korpi

  Annastiina@poolia.fi

  p. +358 20 729 0835