Espoo

Jäsenpalvelukoordinaattori

Haemme nyt kaukolämmön parissa toimivalle innovoivalle yhdistysasiakkaallemme multitalenttia uudeksi JÄSENPALVELUKOORDINAATTORIKSI Espooseen, etätyö on myös mahdollisuus osana arkista työtä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Toiminnanjohtajan työpariksi haetaan nyt Jäsenpalvelukoordinaattoria, jonka toimenkuva on laaja ja monipuolinen sekä kehittyy tekemisen ja kiinnostuksen myötä ja jossa vain ”taivas on rajana!”

Tehtäviin kuuluu sekä hallinnollisia  että jäsenpalveluun/-neuvontaan liittyviä rutiinitehtäviä, mutta myös kehittämiseen ja ideointiin sekä viestittämiseen liittyviä asioita. Niin päivät kuin vuosikellon tapahtumatkin ovat vaihtelevia. FinDHC:n jäsenet toimivat eri puolilla Suomea, joten matkustusvalmiuttakin tarvitaan jäsentapaamisiin ja -tapahtumiin.

Tässä muutamia toiveitamme tulevalle koordinaattorille:

  • olet viestinnän, median ja markkinoinnin sekä somen vahva osaaja.
  • olet sosiaalisesti taitava ja pidät työskentelystä ihmisten parissa ja tilanteissa/tilaisuuksissa, joissa pääsee olemaan esillä ja mukana.
  • sinulla on kiitettävä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • omaat hyvän tietoteknisen valmiuden (verkkosivujen ja jäsenrekisterin yms. osalta) ja positiivisen asenteen uuden oppimiselle
  • olet luonteva verkostoituja ja organisoija
  • omaat hyvän huumorintajun ja tilanneälyn, etkä hätkähdä vaihtelevista tilanteista tai ihmisistä
  • olet itsenäinen ja osaat tarttua tehtäviin oma-aloitteisesti ja uteliaana

Sinun ei tarvitse osata kaikkea em. ennalta, sillä tuemme kehitystäsi ja oppimistasi, mutta koska rooli on tärkeä lisäys pieneen tiimiin, niin arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Ennen kaikkea arvostamme kuitenkin myönteistä asennetta uutta kohtaan, sekä tietynlaista rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta.

Millainen on asiakkaamme

Asiakkaamme viihtyisä ja toimiva toimisto sijaitsee Espoossa hyvien yhteyksien päässä. Tehtävässä työskentelet osana kahden hengen hallintotiimiä, jossa on mahdollisuus kehittää työtapoja ja osallistua yhdistyksen toimintaan ja toiminnan kehittämiseen. Sinun työpanoksesi on arvokas sekä tärkeä. Viihdyt varmasti, jos haluat työskennellä ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi.

Asiakkaamme ykköstavoitteena on parantaa kaukolämmön tunnettavuutta ja työskennellä kohti tietoisuutta kaukolämmön merkityksellisyydestä Suomessa ja vahvistaa jäsenten yhteistä toimintaa niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisesti.

Lähetä hakemuksesi jo tänään ja liitä cv:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi myös mukaan.

Yhteyshenkilöt

Poolia Suomi Oy

Sanna Majava
+358 20 729 0838
sanna@poolia.fi

Tarja Laakso
+358 20 729 0837
tarja@poolia.fi

Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry

Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tehtävänä on parantaa kaukolämmön tunnettavuutta ja lisätä tietoisuutta kaukolämmön merkityksestä Suomessa sekä kehittää jäsentensä välistä yhteistoimintaa niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisesti.

Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry on tarkoitettu kaikille toimijoille, jotka haluavat aktiivisesti kehittää kaukolämpöalaa ja rakentaa kestäviä energiaratkaisuja myös tuleville sukupolville.

Yhdistykseemme on liittynyt kautta linjan sekä pieniä että suuria energiayhtiöitä, laitevalmistajia ja palveluosaajia.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Siirry yrityksen verkkosivuille

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
19.02.2020
Viitenumero
1458432
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838