Pohjanmaa

Jauhatusprosessinhoitaja

Haemme Laihian Mallas Oy:lle PROSESSINHOITAJAA.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Vastaat jauhatusprossin laadullisten ja määrällisten tavoitteiden sujuvuudesta.

Käytät ja valvot automaattisia prosessilaitteita varmistaen tehokkaan ja turvallisen toiminnan ja pakkaamisen, tehtävän oleellisena osana kuuluu myös varastotoiminnot. Teet läheistä yhteistyötä laadun ja myynnin kanssa.

Odotamme

Sinulta ei vaadita prosessihoitajan koulutusta tai työkokemusta, vaan tehtävään koulutetaan. Tästä syystä toivomme, että olet kiinnostunut oppimaan alaa ja tekemään töitä tuotantoprosessien ja prosessilaitteiden parissa.

Olet oma-aloitteinen, sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot, omaat vastuullisen asenteen ja tietotekniikan perustaidot. Toivomme, että olet etsimässä vakituista työpaikkaa, sillä me etsimme pitkäaikaista ja sitoutunutta työntekijää. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, eli oleellista on myös valmius vuorotyöhön.

Tarjoamme:

– Alkuun määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen
– Kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuudet vahvistaa ja kehittää osaamistasi
– Mielenkiintoisen tehtävän mukavien ammattilaisten parissa

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, nyt vain hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427 tai HR-konsultti Malena Borén puh. 040 685 5200.

Laihian Mallas Oy

Laihian Mallas Oy on yli 100-vuotias perheyritys, joka tytäryhtiöineen työllistää n. 220 henkilöä Suomessa ja 110 henkilöä Virossa. Jalostamme kotimaisesta viljasta mm. maltaita, mallasuutteita ja mämmiä. Valmistamme myös pakastetaikinoita ja kasvatamme kasvihuoneissamme salaatteja, kurkkua, yrttejä ja herkkusieniä. Yritys sijaitsee vielä tänäkin päivänä lähes samalla paikalla Laihian Miettylän kylässä, mihin se on alun perin perustettu.

 

 

Sijainti
Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
29.08.2023
Viitenumero
18081018
Yhteyshenkilö

Malena Borèn

malena@poolia.fi

p. +358 20 7290 854