Helsinki

Johdon assistentti

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Rakennus-, LVI- ja kiinteistöalan henkilöpätevyydet Fise Oy:lle ulospäinsuuntautunutta ja yhteistyökykyistä Johdon Assistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Keskeisiin työtehtäviisi kuuluu pätevyyspalvelun toiminnan koordinointi, toimisto- ja hallintopalveluista vastaaminen, asiakaspalvelun tehtävät ja kehityshakkeisiin osallistuminen. Pääset osallistumaan pätevyyspalvelun toimintaan ja pätevyyslaskutukseen sekä hoitamaan pätevyyspalvelun asiakaspalautteita. Olet tärkeässä roolissa kehittämässä pienen organisaation sisäistä ja ulkoista viestintää. 

Mitä toivomme sinulta

  • tehtävän kannalta soveltuvaa koulutusta 
  • aiempaa työkokemusta assistentin tai sihteerin tehtävistä 
  • aiempaa kokemusta verkkosisällön kehittämisestä ja päivittämisestä sekä eri sähköisten viestintäkanavien käytöstä 
  • kykyä omaksua uusia järjestelmiä ja ajan tasalla olevia IT-taitoja
  • erinomaista suullista ja kirjallista suomen sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa
  • oma-aloitteista ja asiakaspalvelulähtöistä asennetta
  • kokemus rakennus-, LVI- tai kiinteistöalalta katsotaan eduksi 

Mitä tarjoamme

Fise Oy tarjoaa sinulle kokoaikaisen työsuhteen ja monipuolisen tehtävän pienessä ja ketterässä organisaatiossa hyvien työsuhde-etujen kera. Tarjoamme pienen, mutta dynaamisen ja kasvavan toimialan, mielenkiintoiset sidosryhmäkontaktit rakennus-, LVI- ja kiinteistöalan järjestöihin ja joustavat työnteon tavat. Pääset työskentelemään laajasti julkisissa ja hallinnollisissa tehtävissä sekä kehittämään mm. kehittämään yrityksen verkkosivuja ja osallistumaan messutapahtumiin.

Lisätietoja

Hakuprosessi on jo käynnissä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laita meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Tarja Laakso 
tarja@poolia.fi
+358 20 7290 837

Neea Turunen
neea@poolia.fi
+358 20 7290 843

FISE Oy 

FISE Oy rakennus-, LVI- ja kiinteistöalalla toimiva henkilöpätevyyksiä toteava ja niiden kehittämiseen keskittyvä yritys. FISE ylläpitää pätevyysrekisteriä ja rakennusvirhepankkia, jonka tavoitteena on edistää tietoutta hyvän rakennustavan mukaisista korjaustavoista sekä jakaa tietoa virheellisistä tai riskejä sisältävistä rakenneratkaisuista. 

FISE on rakennus- ja kiinteistöalan järjestöjen toimesta vuonna 2003 perustettu voittoa tavoittelematon yritys, jonka tavoitteena on rakentaa laadun parantaminen, rakennusalalla olevien henkilöiden kehittymisen edistäminen ja henkilöpätevyyksiin liittyvän yhdenmukaisen informaation tuottaminen toimialalle. 

Lue lisää meistä täältä: https://fise.fi/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
14.10.2021
Viitenumero
4549560
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837