30.11.2020

Poolia mukana Hope ry:n joulukeräyksessä

Anna joululahjaksi harrastus!

Tiesitkö, että Hope:n kautta voit antaa joululahjaksi myös harrastuksen? Jos perheen talous on tiukalla, lapsilla ja nuorilla ei välttämättä ole mahdollisuutta edes yhteen harrastukseen. Joskus rakkaasta harrastuksesta on pakko luopua perheen rahatilanteen takia. Hopen joulukeräyksessä on tänäkin vuonna mahdollisuus tukea myös lasten ja nuorten harrastamista. Hope ry:n tavoitteena on jakaa harrastustukea 2500 lapselle vuonna 2021. Sinä voit olla mukana tekemässä tästä tavoitteesta totta. Harrastuksen tukeminen on konkreettinen lahja, josta on saajalle iloa koko vuoden.

Koronakriisi lisää lasten eriarvoisuutta

Pandemian myötä on moni perhe kokenut lomautuksia ja irtisanomisia ja tämä on laajentanut talousvaikeuksista kärsivien perheiden joukkoa. Näinä poikkeuksellisina aikoina me Pooliassa koemme, että lasten ja nuorten auttaminen on ensiarvoisen tärkeää. Toivomme, ettei kenenkään lapsen tai nuoren tarvitsisi tuntea itseään ulkopuoliseksi, vaan jokaisella olisi mahdollisuus tehdä samoja asioita kuin muutkin ikäisensä. Poolia on jo vuosia tukenut Hope ry:n toimintaa ja halusimme tänäkin vuonna osallistua ja kantaa kortemme kekoon. Anna sinäkin joululahja, joka tuottaa iloa koko vuoden! Tue vähävaraisen perheen lapsen tai nuoren harrastamista.  Voit lahjoittaa ihan pienenkin summan ja maksutapana on myös kätevä MobilePay.

”Lapsille merkittävin asia oli jalkapalloharrastuksen mahdollistuminen. He tuntevat olevansa kuin ystävänsä, jotka ovat päässeet harrastukseen jo useita vuosia aikaisemmin.” 

Nämä terveiset lähetti vanhempi, jonka lapset pääsivät harrastamaan Hope ry:n tuen ansiosta viime vuonna.

Tee lahjoitus verkossa. Anna lahja koko vuodeksi. Kiitos, että olet mukana!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Poolia konserni

Poolia on henkilöstö- ja rekrytointialan yhtiö. Näemme itsemme mielummin osaamisen löytämisen ja yhdistämisen asiantuntijoina. Koska muutoksen tekevät aina ihmiset ja yksilöt ovat niitä, jotka saavat aikaan tulosta uskomme, että oikeat henkilöt oikeassa paikassa rakentavat menestyviä yrityksiä.

Poolia

Poolian liikeidea on välittää yrityksille ja organisaatioille työvoimaa, joka vastaa heidän tarvettaan joko väliaikaisesti tai pysyvästi. Toimialamme kattaa kaiken taloushallinnon, toimiston, HR:n ja IT:n väliltä.

Poolia työpaikkana

Poolia vastaanottaa vuosittain tuhansia rekrytointi- ja vuokraustoimeksiantoja asiakkailtaan. Voit siis löytää unelmatyösi Poolian kautta!