Espoo

Junior Account Manager

Apixin huippumyyntitiimin vahvistukseksi etsitään nälkäistä ja tavoitehakuista sekä eteenpäinpyrkivää ja periksiantamatonta JUNIOR ACCOUNT MANAGERIA Espoon Mankkaalla sijaitsevaan toimipisteeseen. Aloittaa voit vaikka heti, mutta olemme myös joustavia aloituksen suhteen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Haemme nyt Apixin 15 hengen kasvavaan organisaatioon lisää mukavia tyyppejä, tyyppejä, jotka haluavat olla mukana kasvussa, sitoutua, oppia jatkuvasti uutta ja päästä mukaan aidosti menestyvän ja kehittyvän yrityksen matkaan. Tässä työpaikassa ihmiset viihtyvät ja pitävät työn ohessa myös aina hauskaa! 

Työtehtävät

Etsimme ratkaisuhenkistä ja aloitteellista sekä itsenäistä osaajaa tekemään kanssamme myyntiä hyvällä sykkeellä ja draivilla. Luuriin tarttuminen on sinulle luontaista sekä halu näyttää kyvykkyytesi kasvaa todelliseksi ratkaisumyynnin ammattilaiseksi. Saat tukea oppimisellesi ja oman asiakasportfoliosi kasvattamiselle. Sinulla on aitoa halua ymmärtää liiketoimintaamme ja kehittyä verkkolaskutuksen huippumyyjäksi.

Hoidat itsenäisesti omaa asiakasputkeasi prospektoinnista tarjouksien tekoon ja clousaamiseen asti. Saat myyntiisi asiantuntijoiden tuen ja asiakaskäynneillä käyttekin aluksi yhdessä. Jokainen päivä opettaa sinulle lisää uutta alasta ja asiakkaittesi liiketoiminnasta. Olet aidosti innostunut ja kiinnostunut asiakkaistasi, näin pääset parhaisiin tuloksiin. 

Edellytykset

Emme halua laatia pitkää listaa ominaisuuksista, joita edellytämme, vaan painotamme ennen kaikkea nälkäistä ja kilpailuhenkistä asennettasi sekä sinnikkyyttäsi ja luovuuttasi. Rakastat kaupanteon mahdollisuuksia ja nautit jokaisesta onnistumisesta, etkä lannistu helposti. Jokainen myyjä on erilainen persoona ja myös tähän joukkueeseen mahtuu erilaisia pelaajia, mutta kunnioitat työkavereitasi ja pelaat saumattomasti yhteen. Osaat iloita omasta ja tiimin onnistumisista. Arvostamme koulutusta, mutta emme halua tarkemmin määritellä alaa/tutkintoa, kokonaisuus ratkaisee. Lähinnä odotamme, että sinulla on jo jonkun verran kokemusta myynnistä ja asiakaskontakteista (B2B/B2C), suhtaudut intohimoisesti myyntiin, uuden oppimiseen ja haluat tehdä haastavaa ja tavoitteellista työtä.

Tarvitset työssäsi erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan suureksi eduksi.

Edut

Apixin toimitilat sijaitsevat Espoossa Sinikalliontiellä. Yritys on velaton sekä vakaa ja tarjoaa matalan organisaation ja kansainvälisen yrityksen edut ja mahdollisuudet.

Apix tarjoaa sinulle pohjapalkan ja provision, johon voit itse omalla tekemiselläsi vaikuttaa! Et tarvitse omaa autoa työssäsi, mutta ajokortti olisi hyvä olla olemassa. Myyntialue on periaatteessa koko Suomi mutta käynti arvioidaan aina tapauskohtaisesti, asenne liikkumiselle tulee olla kuitenkin myönteinen. Saat tukea tiimiltäsi ja koko organisaatiolta päivittäiseen työhösi, haluamme auttaa sinua oppimaan ja menestymään. Kehittyminen ja urapolkusi on myös sinusta itsestäsi kiinni, sitä ei rajoiteta.

Lisätiedot

Hae tehtävään lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi sekä palkkatoiveesi. Rekrytointia hoitaa kumppanimme Poolia IT Oy/Sanna Majava, sanna@poolia.fi.

Haastattelut käynnistyvät välittömästi, joten haethan nopeasti!

Apix Messaging Oy 

Apix Messaging Oy on sanomanvälitysyhtiö, joka tarjoaa palveluja yritysten verkkolaskutukseen ja muiden liiketoimintaan liittyvien tapahtumien sähköistämiseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Palvelut kattavat aineistojen muunnokset, reitittämisen ja jakelun niin sähköisiin kuin fyysisiin kanaviin sekä sähköisen arkistoinnin. Apixin palveluja käyttää jo yli 26 000 asiakasta.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
15.08.2019
Viitenumero
318779
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838